Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Goodyear lastik alana 150TL’ye varan Opet Yakıt hediye

Goodyear yetkili bayilerinden,4 adet Goodyear marka16 jant ve üzeri binek veya 4x4, dört mevsim veya yaz lastiği alanlar, Opet’teki akaryak...

Goodyear yetkili bayilerinden,4 adet Goodyear marka16 jant ve üzeri binek veya 4x4, dört mevsim veya yaz lastiği alanlar, Opet’teki akaryakıt alımlarındadeğeri 150TL’ye varan ‘Yakıt Kart’kazanacak. 

Dünyanın lider lastik üreticilerinden Goodyear, tüketicileri için çok avantajlı bir kampanyadaOpetile bir araya geliyor. 

14 Nisan’da başlayıp 30 Haziran 2017’ye kadar geçerli olan kampanya kapsamında,Goodyear yetkili bayilerinden 4 adet Goodyear marka 16 jant ve üzeri binek veya 4x4, dört mevsim veya yaz lastiği alanlara, Opet’ten akaryakıt alımlarında kullanılabilecekleri 150 TL’ye varan ‘Yakıt Kart’hediye edilecek. 

Her tüketicinin bir kez faydalanabileceği kampanyada; 16 inç lastikler için 50TL, 17 inç ve üzeri lastikler için ise 150-TL değerinde OpetYakıt Kart hediye edilecek. 

Kış lastiği uygulamasının 1 Nisan tarihiyle sona erdiğini ve sürücülerin araçlarına yaz lastiklerini takmaları gerektiğini hatırlatan Goodyear Tüketici Lastikleri Direktörü Mahmut Sarıoğlu,“Goodyear olarak her zaman yenilikçi ve üstün teknolojilere sahip lastikleri, tüketicilerin bütçelerini destekleyecek kampanyalarla sunmaya devam edeceğiz” dedi.

Sarıoğlu, Goodyear’ın yeni kampanyasında, akaryakıt sektöründe müşteri memnuniyetinin lideri Opet ile tüketicileri bir araya getirmekten mutluluk duyduklarını sözlerine ekledi. 

Goodyear’dan lastik alan tüketicilerin alışveriş fiş ya da fatura üzerinde bulunan tarih itibariyle, 30 gün içerisinde, www.goodyearyazfirsati.comsitesine giriş yapıp başvuruda bulunması gerekiyor.Ayrıntılı bilgiye www.goodyear.com.tr veya www.goodyearyazfirsati.com adreslerinden ulaşabilirsiniz.