Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

BMW 4 Serisi yenilendi

BMW, 3 Serisi modelinde olduğu gibi 4 Serisi'nde de tasarım, şasi ve motor güncellemelerine gitti. Dış tasarımda yeni LED farlar, sis l...

BMW, 3 Serisi modelinde olduğu gibi 4 Serisi'nde de tasarım, şasi ve motor güncellemelerine gitti. Dış tasarımda yeni LED farlar, sis lambaları ve stop lambaları dikkat çekiyor. 

Modelin far ve stop grafikleri 2012 konseptine benzer. Ayrıca ön tampon da elden geçirilmiş. 

Bunun yanı sıra yeni bir mavi ve turuncu gövde rengi seçeneği de sunulacak. İç mekanda ise yeni direksiyon simidi, alüminyum ve krom detaylar ve üç farklı döşeme rengi seçeneği sunuluyor. BMW bilgi-eğlence sisteminde de yeni bir ara yüzü kullanılıyor. 

 Münihli marka, 4 Serisi Coupe ve Granf Coupe versiyonlarında süspansiyon sistemini yeniden ayarlayarak, daha sportif bir sürüş vaat ettiğini belirtirken, sürüş konforundan da bir kayıp yaşanmadığını dile getiriyor. 

M Sport ve adaptif süspansiyon sistemi ise yine opsiyon listesinde yer alacak. Aracın kaputunun altında sunulması planlanan dört ve beş silindirli motorlar şu şekilde:

 150 HP güç üreten dizel motor 418d'de, 190 HP güç üreten dizel motor 420d versiyonunda, en güçlü dizel versiyon ise 313 HP'lik 435d'de, benzinli cephesinde ise 184 HP'lik 420i ve 326 HP'lik 440i'de sunulması planlanıyor. Kaynak: Otohaber