Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

kamil koç yüzde 50 indirim fırsatı

Kamil Koç mobil platformlarında %50’ye varan indirim! Siz de Kamil Koç’un mobil websitesi, iOS ve Android uygulamalarından BKM Express ile...

Kamil Koç mobil platformlarında %50’ye varan indirim! Siz de Kamil Koç’un mobil websitesi, iOS ve Android uygulamalarından BKM Express ile 40 TL ve üzeri bilet alın, anında 20 TL indirim kazanın! 

Kampanya Katılım Koşulları Kampanya 01.12.2016-31.12.2016 tarihleri arasında Kamil Koç’un mobil satış platformlarından (mobil web sitesi ve iOS - Android Uygulamaları) alınan 40 TL ve üzeri biletlerde geçerlidir. 

 Kampanya kapsamında Kamil Koç’un mobil satış platformlarından alınan biletlerde sepet toplamında 40 TL ve üzeri biletlerde 20 TL indirim uygulanır. 20 TL indirim satın alınan bilet sayısına eşit olarak yansıtılır. Kampanya Kamil Koç’un www.kamilkoc.com.tr (masa üstü) web sitesinde geçerli değildir. 

Kampanyadan sadece en güncel iOS ve Android uygulamasına sahip olan kullanıcılar faydalanabilir. Kampanyadan faydalanmak için ödemenin BKM Express sistemi üzerinden yapılması gerekir. Kampanyadan sadece Yolkart üyeleri faydalanabilir. Her bir Yolkart üyesi kampanyadan bir kez faydalanabilir. 

Kampanyadan ilk 4.500 işlem yararlanabilir; belirlenen işlem adedine ulaşıldığında kampanya otomatik olarak durdurulur. Kampanya kapsamında satın alınan biletler, bilet satış noktalarından iptal edilemez. Bilet iptali ancak ilgili seyahatin gerçekleşmemiş olması durumunda ve seyahat süresinden 6 saat öncesine kadar sadece kamilkoc.com.tr’den yapılabilir. 

 Kampanyalı biletler bilet satış noktalarında yazdırıldıktan sonra veya seyahat süresine 6 saatten az kalmış olması durumunda bilet üzerinde herhangi bir değişiklik, iptal veya aktarma işlemi yapılamaz. BKM Express ve Kamil Koç kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.