Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

YENİ CITROEN C-ELYSEE 2017 DE SATIŞTA

Citroen, 2012 yılından beri yollarda olan C-Elysee’yi yeniledi. Çin, Türkiye ve Cezayir gibi pazarlarda oldukça tutulan bu otomobil, şimdiy...

Citroen, 2012 yılından beri yollarda olan C-Elysee’yi yeniledi. Çin, Türkiye ve Cezayir gibi pazarlarda oldukça tutulan bu otomobil, şimdiye kadar 400 bin adet satıldı. 

C-Elysee bilindiği gibi motorsporları başarılarına da sahip ve Citroen’e üç kez WTCC Markalar Şampiyonluğu’nu kazandırdı. Özellikle ön kısmında ciddi yenilikler olan otomobil, kabininde de 7.0 inç dokunmatik ekrana sahip olan Citroen Connect multimedya sistemiyle fark yaratıyor. 


Yeni modelin 2017’nin ilk çeyreğinde satışa çıkması planlanıyor. Apple Car Play ve Android Auto’yu da destekleyen multimedya sistemi otomobilin en önemli yeniliklerinden biri. C-Elysee, 506 lt’lik bagajıyla oldukça fonksiyonel bir otomobil olmayı da sürdürüyor. 

Motor seçeneklerine gelince 82 HP’lik 1.2 lt üç silindirli motorun başlangıç ünitesi olmayı sürdürdüğünü görüyoruz. 115 HP’lik 1.6 lt VTi motor ise hem manuel hem de EAT6 otomatik şanzımanla sunulacak. 

Dizel isteyenler için ise 92 HP’lik HDi ve 100 HP’lik BlueHDi motor seçenekleri mevcut olacak. İspanya’da bantlardan inmeye devam eden C-Elysee, Çin pazarı için ise bu ülkede üretiliyor.Automagg