Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

TOMTOM UN 24 SAAT KALP ATIŞI İZLEYEN SPOR SAATİ TÜRKİYE’DE

TomTom (TOM2) en yeni spor saatlerini 10-12 Kasım arasında düzenlenecek İstanbul Maraton ve Spor Fuarı’nda tanıtıyor.  Tüm gün kalp ...

TomTom (TOM2) en yeni spor saatlerini 10-12 Kasım arasında düzenlenecek İstanbul Maraton ve Spor Fuarı’nda tanıtıyor. 

Tüm gün kalp atışını izleyen ve dünyanın ilk vücut analizi yapan akıllı bilekliği Touch ile birlikte spor saati modeli Runner Serisi’ni ilk kez İstanbul Maratonu’na katılacak sporseverler deneyimleyecek. 

10 - 12 Kasım tarihleri arasında Aslı Çakır Alptekin Kapalı Atletizm Salonu'nda düzenlenecekMaraton Fuarı’nda katılımcılar Göğüs Numarası, Çip, Tişört ve Çantalarını alacaklar. 

Katılımcılar fuarda koşuda vücuduna ait tüm verileri görebileceği TomTom’un akıllı saatleriRunner Serisive aktivite bilekliğini de yakından inceleme fırsatı bulacak. 

TomTomTouch: Bilekten vücut analizi TomTom, İstanbul Maraton ve Spor Fuarı’nda Uluslararası Tüketici Elektroniği Fuarı’nda (IFA) tanıttığı yeni ürünlerini sergileyecek.

TomTom’un ilk fitness takip cihazı olma özelliğini taşıyan aktivite bilekliği TomTom Touch adımlarla, uykuda ve tüm gün kalp atışlarıyla bilekten vücut kompozisyonunu analiz edebiliyor.Dünyanın ilk kas ve yağ oranını ölçen bilekliği olan TomTom Touch, aynı zamanda kalp atış hızını sürekli olarak ölçüyor.

Touch kalori ve adım sayma gibi işlemlerin yanında aynı zamanda multisport özelliğiyle yapılan tüm spor aktivitelerinin takibini yapıyor. TomTom Touch Türkiye’de 699-749 TL’lik etiketle satışa sunuluyor.