Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

SÜRÜCÜLER BU YIL KARA KARŞI TEDBİRİNİ ERKEN ALDI

Açık pazar e-ticaret platformu n11.com’un Otomotiv Kategorisi verilerine göre, sürüş güvenliği açısından hayati önem taşıyan ve riskleri az...

Açık pazar e-ticaret platformu n11.com’un Otomotiv Kategorisi verilerine göre, sürüş güvenliği açısından hayati önem taşıyan ve riskleri azaltan kış lastiği satışları bu yılerken başladı. Sürücülerin kara karşı tedbirini erken aldığı gözlenirken, sadece son bir ayda 30bin adet kış lastiği satıldı. 

11 Kasım’da 9 bin 500 adet lastik satışı gerçekleştirilen n11.com’da günlük satış adedi ise bini geçiyor. E-ticaret platformu n11.com, sürücülerin bu yıl kara karşı tedbirlerini erkenden aldığını gözler önüne seren yüksek kış lastiği satışlarını açıkladı. 

Hayati önem taşıyan ve riskleri azaltan kış lastiği satışlarını açıklayan açık pazar online alışveriş sitesi n11.com’da son 1 ayda 30 bin adet kış lastiği satıldı. 

Karın yaklaştığı kış dönemi öncesinde n11.com üzerinden 100 binden fazla lastik satılırken, yalnızcaEkim ayında30 bin adet lastik adedine ulaşıldı.
11 Kasım’da bir gün içerisinde 9 bin 500 adet lastik satışı yapıldı. n11.com’da günlük satış adedinin bini geçtiği kış lastiği satışları en fazla İstanbul ve İzmir’de yoğunlaştı.

İstanbul ve İzmir’i, Ankara, Kayseri ve Tokattakip etti. Konuyla ilgili açıklama yapan n11.com Satış Direktörü Örpen Koçak, kış lastiği satışlarının artışının son derece sevindirici olduğunu vurgulayarak, “Kış lastiği günümüzde bir tercih değil, can güvenliği için gerekli bir önlem haline geldi. 

Tüketicilerin kış lastiği ihtiyaçlarına anında cevap verebilmek ve onlara avantaj sunabilmek için, n11.com olarak Türkiye’de 81 ilde tam 600 noktada lastik montaj hizmeti veriyoruz. Sürücülerin kötü olaylar yaşanmadan önden tedbir alıyor olmasını oldukça mutlu karşılıyoruz. Son 1 ayda 30 bin adet kış lastiği satışı gerçekleştirdik. 

Yağışın başladığı dönemde bu rakam artacaktır” dedi. n11.com, Michelin, Goodyear, Pirelli, Dunlop, Lassa, Bridgestone, Continental, Nokian, Syron, Sava, Roadstone ve Kumho gibi markaları içeren, 7 bini kış lastiği olmak üzere toplamda 20 bin lastik seçeneğini kullanıcıların beğenisine sunuyor. 

n11.com’daki lastik satışlarındaki B,C ve D segmenti araç lastiklerinin toplam lastik satışındaki oranı yüzde 75 olarak ön plana çıkıyor. 50 ve üzerinde marka ile binek araçlar ve motosiklet lastiğinden iş makinası lastiğine kadar birçok çeşit sunan n11.com, 81 ilde 600 noktada montaj hizmeti sunuyor.