Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

HONDA YA İKİ KATEGORİDE YILIN OTOMOBİLİ ÖDÜLÜ

Japon otomobil üreticisi Honda, bu yılki Kadınlar Dünyasında Yılın Otomobili seçimlerinde iki farklı kategoride ödül aldı.  Kompakt ...

Japon otomobil üreticisi Honda, bu yılki Kadınlar Dünyasında Yılın Otomobili seçimlerinde iki farklı kategoride ödül aldı. 

Kompakt sınıftaki Honda Civic ‘aile otomobili’ ve küçük sınıfta yer alan Jazz, sunmuş olduğu düşük kullanım maliyetleri göz önüne alındığında ‘en iyi bütçe dostu otomobil’ seçildi. 

Yedi yıldır gerçekleştirilen ve jürisi kadın otomotiv gazetecilerinden oluşan Kadınlar Dünyasında Yılın Otomobili seçimleri 14 farklı ülkeden 17 jüri üyesinden oluşuyor. 

Honda, kadın sürücülerin gönlünde taht kurmayı başardı ve Kadınlar Dünyasında Yılın Otomobili seçimlerinde iki farklı kategoride ödül aldı. Yedi yıldır gerçekleştirilen seçimler sadece kadın otomotiv gazetecilerinden oluşan dünyanın tek otomobil jürisi olmasıyla öne çıkıyor. 

14 farklı ülkeden 17 kadın jüri üyesinin oylarıyla gerçekleştirilen Kadınlar Dünyasında Yılın Otomobili seçimleri sonucunda kompakt sınıftaki Honda Civic ‘aile otomobili’ olarak ödüllendirilirken küçük sınıftaki Jazz ise sunmuş olduğu düşük kullanım maliyetleri göz önüne alındığında ‘en iyi bütçe dostu otomobil’ olarak ödüllendirildi. 

Böylece Japon üretici oylama sonucu birden fazla ödül alan tek marka oldu. Kadınlar Dünyasında Yılın Otomobili seçimleri son derece titiz bir süreçle gerçekleştiriliyor. 

Öncelikle küresel jürinin her bir üyesi kendi adayını sunuyor. Bu yılki seçimlerde 14 farklı ülkeden 17 jüri üyesi 294 otomobili aday gösterdi. Ardından aday otomobiller elenerek 6 kategoride 32 otomobil belirlendi. 

 Ödülü değerlendiren Honda Motor Europe Otomobil Pazarlama ve Ürün Yönetimi Başkanı Sandra Hughes: “Honda olarak Kadınlar Dünyasında Yılın Otomobili seçimlerinde iki kategoride birden ödül almış olmamız markamızın otomobillerinin tüm dünyadan kadınların beklentilerini en iyi şekilde karşıladığını gösteriyor. 

Bu iki ödül, 2017 yılının başlarında Avrupa pazarında yeni hatchback ürününü satışa sunacak olan markamız için cesaret verici.” dedi.