Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

GARAJYERİ İLE ARKADAŞINLA HEM İŞİNİ HEM ARACINI PAYLAŞ

Kişiden kişiye araç kiralama platformu Garajyeri, hayatı kolaylaştırmak için çalışmalarına devam ediyor.  Artık aracınızı mesai ark...

Kişiden kişiye araç kiralama platformu Garajyeri, hayatı kolaylaştırmak için çalışmalarına devam ediyor. 

Artık aracınızı mesai arkadaşlarınıza kiralayarak ek gelir elde edebilir aynı zamanda Garajyeri vale hizmetiyle de zamandan tasarruf edebilirsiniz. 

Yenilikleriyle araç kiralama sektörüne farklı bir bakış getiren Garajyeri, plaza çalışanlarına yönelik başlattığı araç kiralama hizmetiyle, araç kiralama sorununu ortadan kaldırırken otoparkta bekleyen aracınızdan ek gelirelde etme fırsatı sunuyor. 
Türkiye’de daha önce hiç denenmemiş, dünyada ise benzerlerinin sayılı olduğu kişiden kişiye araç kiralama fikriyle doğan Garajyeri “Aracını mesai arkadaşınla paylaş” kampanyası ile plaza çalışanlarına ek gelir imkanı sunuyor. 

Şirket içi iletişimi geliştirip çalışanların birbiriyle kaynaşmasına da fırsat sunan Garajyeri sayesinde çalışanlar; iş arkadaşlarına kullanmadıkları araçlarını kiraya vererek ek gelir elde edebilecek. 

Zamana karşı yarışan şehir insanları için 30 TL’lik bir farkla vale hizmeti sunan Garajyeri’nde kullanıcılar; kiralama süresi sonunda araçlarını yine istedikleri noktadan valeye teslim edebiliyor. 

Hizmet verdiği alanda detayların ve prosedürlerin sıkıcılığından kullanıcıları kurtararak benzersiz hizmet vermeyi amaçlayan Garajyeri; geliştirdiği yeni hizmetlerle müşteri sayısını kısa sürede ciddi oranda yükseltmeyi başardı.