Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

DS KIŞ BAKIM GÜNLERİNDE YÜZDE 20 İNDİRİM FIRSATI

DS, 04-30 Kasım 2016 tarihleri arasında araçlarını yetkili servislere getiren otomobil sahiplerine, orijinal yedek parçalarda, periyodik ba...

DS, 04-30 Kasım 2016 tarihleri arasında araçlarını yetkili servislere getiren otomobil sahiplerine, orijinal yedek parçalarda, periyodik bakım işçiliğinde ve Total motor yağlarında yüzde 20 indirim sunarken, 500 TL ve üzeri bakım, mekanik servis harcaması yapan veya 4 adet Michelin lastik alanlara da araç süpürgesi hediye ediyor. 

Fransız lüksünü ve avant-garde tasarımı eşsiz müşteri programlarıyla buluşturan DS, Kasım ayında tüm araç sahiplerine avantajlı kampanyalar sunuyor. 

DS Yetkili Servisleri’nde uygulanacak kampanya kapsamında; orijinal yedek parçalarda, periyodik bakım işçiliğinde ve Total motor yağlarında yüzde 20 indirim sunuluyor. 
DS Yetkili Servisleri’nde ayrıca 500 TL ve üzeri bakım, mekanik servis harcaması yapan veya 4 adet Michelin lastik alanlara da araç süpürgesi hediye ediliyor. 30 Kasım’a kadar geçerli olacak kampanyadan tüm DS kullanıcıları yararlanabilecek.