Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

ALPİNE DÜNYA ŞAMPİYONLUĞUNU KUTLUYOR

Bahreyn Yarışından sonra gerçekleştirilen FIA WEC ödül töreninde Signatech-Alpine ekibi 7. kez podyuma çıktı.  Dokuz yarışta dört ga...

Bahreyn Yarışından sonra gerçekleştirilen FIA WEC ödül töreninde Signatech-Alpine ekibi 7. kez podyuma çıktı. 

Dokuz yarışta dört galibiyet ve üç podyum zaferi sayesinde Alpine A460 Dünya Dayanıklılık Şampiyonasında LMP2 kategorisine hükmetti. 

 2016 FIA WEC’in 9. ve son ayağında Nicolas Lapierre, Stéphane Richelmi ve Gustavo Menezesbu sezon 7. kez podyuma çıktı. No.36 Signatech-Alpineekibi şampiyonluğu 6 Saatlik Şangay Yarışından sonraelde etmişti. Bahreyn yarışında, Alpine ile sağladıkları performansla GustavoMenezes ve Paul-LoupChatingöz doldurdu. 

Gustavoise Paul-Loup’un önünde en hızlı tura imza attı. Yarışın sonunda ise FIA WEC ailesi sezon sonu ödül töreni için bir araya geldi. Arap Körfezi manzarasını arkasına alan LMP2 kategorisi galipleri ödüllerini almak üzere sırayla sahneye çıktılar! 

Michael Van der Sande, Alpine Yöneticisi: "Pistte bu sene elde ettiğimiz müthiş başarı Alpine’i ve onun taşıdığı sportif değerleri belirli bir seviyeye çıkarmak için paha biçilemez bir temel oluşturuyor! 

Signatech-Alpine takımına teşekkür ediyor ve onları canı gönülden tebrik ediyorum. Onlar Alpine logosunu çok yükseklere çıkarmayı başardılar."