Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

6 TAKSİTLE KİRALIK ARAÇ

Türk otomotiv sektörünün öncü şirketlerinden Çelik Motor'un bünyesinde araç kiralama hizmeti veren Garenta, yeni bir kampanya başlatıyo...

Türk otomotiv sektörünün öncü şirketlerinden Çelik Motor'un bünyesinde araç kiralama hizmeti veren Garenta, yeni bir kampanya başlatıyor. 

Kasım ayı sonuna kadar Garenta’dan kısa dönemli araç kiralayanlara Türkiye’de ilk defa kredi kartına 6 taksit uygulanacak. 

Çelik Motor bünyesinde faaliyet gösteren araç kiralama pazarının yenilikçi markası Garenta, esnek ve hızlı araç kiralama deneyimi ile müşterilerine değer katmaya devam ediyor. 

Müşteri odaklı hizmet anlayışı ile 7 gün 24 saat destek sağlayan Garenta, yeni bir kampanyaya imza atıyor. Internet sitesi, çağrı merkezi ve şubelerden yapılacak tüm kısa dönemli kiralamalarda kredi kartına 6 taksit imkanından yararlanılabilecek. 

GarentaDAY markası ile müşterilerin kısa dönem araç kiralama ihtiyaçlarını karşılayan Garenta, düşük kilometreli araçları ve dinamik fiyatlandırma yapısı ile de dikkat çekiyor. Tüketici beklentilerine göre tasarlanan internet sitesi müşterilerin kiralama deneyimini hızlandırıyor. 

Garenta; Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Trabzon, Muğla (Bodrum-Dalaman) illeri olmak üzere Türkiye genelinde 16 farklı noktada araç kiralama hizmeti veriyor. Garenta’nın 6 taksit fırsatı ile ilgili detayları www.garenta.com.tr internet sitesinden öğrenebilirler.