Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

SSANGYONG TA SONBAHAR AŞKI

4x4 uzmanı Güney Koreli SsangYong, Ekim ayı boyunca Korando Sports, Tivoli ve XLV modellerinde 30.000 TL için 30 ay %0,79 faiz avantajı sun...

4x4 uzmanı Güney Koreli SsangYong, Ekim ayı boyunca Korando Sports, Tivoli ve XLV modellerinde 30.000 TL için 30 ay %0,79 faiz avantajı sunuyor. 

Ayrıca SsangYong 31 Ekim’e kadar tüm modellerinde 9.000 TL’ye varan takas desteği ile birlikte test sürüşüne gelen müşterilerinin araçlarının ücretsiz kontolünü de yapıyor. 

SsangYong Ekim Kampanyaları: Tivoli “Altın Direksiyon" ödüllü Tivoli 77.900TL’den başlayan inanılmaz fiyatlarla showroom´larımızda sizleri bekliyor. 

XLV  XLV´yi 87.900 TL´den başlayan fiyatlarla hemen al! Korando Sports  Korando Sports´u 79.900 TL´den başlayan fiyatlarla hemen al! 

Rexton W  Rexton, 144.000 TL´den başlayan fiyatlarla Ekim kampanyası fırsatıyla! Rodius Rodius, 142.900 TL´den başlayan fiyatlarla!  Fiyatlar 2016 model yılı araçlar için geçerlidir.  Kampanyalar birleştirilemez. Araçlar stoklarla sınırlıdır.  Fiyatlar 1 - 31 Ekim 2016 tarihleri arasında geçerlidir. 

Tavsiye edilen anahtar teslim fiyatlarına ÖTV, KDV ve tahmini Trafik Tescil Masrafları dahil olup, Trafik Sigortası hariçtir.  Görseller farklılık gösterebilir ve yazım hatalarından kaynaklanan fiyat farklılıklarından distribütör firma sorumlu tutulamaz. Şahsuvaroğlu Dış Tic. Ltd. Şti. yukarıdaki fiyatları ve donanımları bir gün önceden haber vererek değiştirme hakkını saklı tutar. 

Araçların fatura tarihinde yürürlükte olan tavsiye edilen fiyat listesi geçerlidir. Bu tavsiye edilen fiyat listesi, bir öncekini geçersiz kılar. Kampanyada belirtilen kredi koşulları anlaşmalı finans kuruluşunun belirlediği şartlarda geçerlidir. 

Kredi kuruluşunun, kredi başvurusunu reddetmesi ve kredi kullandırmamasından Şahsuvaroğlu Dış Ticaret Ltd. Şti. sorumlu değildir. • Kredi tahsis ücreti, bandrol, plaka tescil masrafları kredi bedeline dahil olmayıp anlaşmalı finans kuruluşunun şartları geçerlidir.