Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

LEXUS KULLANAN JUDE LAW’A İZLEYİCİLER YÖNETMENLİK YAPACAK

Hollywood aktörü JudeLaw, Lexus ile birlikte Londra’nın tiyatrolar bölgesi genelinde doğaçlama ve canlı bir performans sergilemeye hazırlan...

Hollywood aktörü JudeLaw, Lexus ile birlikte Londra’nın tiyatrolar bölgesi genelinde doğaçlama ve canlı bir performans sergilemeye hazırlanıyor. 

Ünlü aktör, bu özel performansında Lexus’un lüks SUV modeli RX’i kullanacak. Hollywood yıldızı JudeLaw’ın bu performansında The Box Soho sahnesi Londra sokaklarına dönüşecek. 

JudeLaw,Soho caddelerindecanlı olarak izleyicilerin de yönlendirmesiyleLexus RX ile bir yolculuk gerçekleştirecek. İzleyiciler yol boyuncaJudeLaw’a bir dizi gastronomik, müzik ve sanatsal faaliyetlere katılma görevi verecek. 

Dijital dünyada bir ilk olarak tüm dünyada internet üzerinden izleyiciler de, bu performansa yönetmenlik yapabilecek. İzleyiciler bu canlı yayında JudeLaw’ınbir sonraki sahnede ne yapacağını istedikleri alternatif hikayelere oy vererek yönlendirecekler. 

Bu canlı performans, 2016 yılı boyunca Lexus ve RX’in sıra dışı lüks yaşam tarzını gösteren ‘The Life RX’ reklamlarından esinlenerek oluşturuldu. 

Bu farklı deneyim, 24 Ekim Pazartesi günü Türkiye saati ile 20:30’danitibaren www.lexus.com.tr/RXLive adresinden izlenebilecek.