Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

HYUNDAİ TUCSON TEKNOLOJİSİYLE BÜYÜLÜYOR

Hyundai Tucson, kullanıcı deneyimleri üzerinde araştırmalar yapan J.D. Power tarafından teknoloji odaklı yılın en başarılı otomobili seçild...

Hyundai Tucson, kullanıcı deneyimleri üzerinde araştırmalar yapan J.D. Power tarafından teknoloji odaklı yılın en başarılı otomobili seçildi. 

Hyundai Tucson, başarılı multimedya sisteminin haricinde aktif güvenlik sistemleriyle de öne çıkmayı başardı. Hyundai’nin son dönemde üreterek piyasaya sunduğu yeni SUV modeli Tucson, her geçen gün başarısını bir basamak yukarı çıkarmaya devam ediyor. 

Hyundai Tucson, Amerika başta olmak üzere tüm dünyanın kabul ettiği araştırma kuruluşu J.D. Power tarafından yılın en teknolojik otomobili (Tech-Experience Study) seçildi. Güçlü bir tasarıma sahip olan Hyundai Tucson, kullanıcılarına premium SUV konforu yaşatırken aynı zamanda segmentine de bir takım yenilikler ve özellikler getirdi. 

En son teknoloji ürünü aktif ve pasif güvenlik sistemlerini bünyesinde barındıran Tucson, özellikle Çarpışma Uyarısı, Acil Fren Sistemi, Aktif Şerit Takip Sistemi, Sürüş Destek, Eğlence ve Bağlanabilirlik, Apple CarPlay®, Android Auto™ ve Navigasyon Sistemi sayesinde altı ana kategoride en yüksek puanları elde etti. 

Tucson’la birlikte Hyundai’nin lüks markası Genesis de 20 güçlü rakibini geride bırakarak en yüksek puanları topladı. 

Hyundai Tucson, Kör Nokta Algılama, Arka Çapraz Trafik Uyarısı, Şerit Değiştirme Desteği, Uyarı Sensörleri ve Acil Fren Sistemi (AEB) dahil olmak üzere gelişmiş güvenlik özellikleri ile satışa sunuluyor. 

Tucson, sezgisel kullanım için de dokunmatik fonksiyona sahip multimedya ekranından takip edilebilen geri görüş kamerasına sahip. 

Hyundai Tucson, Türkiye’de de 7 Yıl Garanti veya 80.000 km seçeneğiyle satılıyor. J.D. Power, araç satın alacak müşterilere yol gösterici olmak adına otomotiv markaları arasında araştırmalar yaparak çok önemli analitik veriler elde etmesiyle ünlü bir kuruluş. 

Çok sıkı kriterleriyle tanınan J.D. Power, dünyanın en tanınmış ve en güvenilir araştırma kuruluşlarından biri olarak biliniyor. 1968 yılında kurulan California merkezli J.D. Power’ın Kuzey / Güney Amerika, Asya Pasifik ve Avrupa'da ofisleri bulunuyor.