Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

SUZUKİ BALENO 58 BİN 750 TL DEN SATIŞTA

Japon üreticinin merakla beklenen Baleno modeli, dün yapılan tanıtım toplantısı ile Türkiye'de satışa sunulduğu açıklandı. Marka...

Japon üreticinin merakla beklenen Baleno modeli, dün yapılan tanıtım toplantısı ile Türkiye'de satışa sunulduğu açıklandı.

Markanın Hindistan fabrikasında yeni geliştirdiği platformda üretilen ilk model olan Baleno, ülkemizde ilk etapta 1.2 litrelik tek motor seçeneği ve GL adı verilen tek donanım paketi ile satılacak. 

Dualjet teknolojisi kullanılan motorlara manuel ve CVT otomatik şanzıman versiyonları eşlik edecek. 90 beygir güç ve 120 Nm torka sahip motorun fabrika yakıt tüketim değeri ise ortalama 4,7 litre olarak belirtilmiş. 

GL donanım paketinde standart olarak lastik basınç sensörü, yokuş kalkış destek sistemi, 6 hava yastığı, far sensörü, LED gündüz farları ve temel güvenlik donanımları yer alıyor. 

58.750 TL'den başlayan fiyat etiketi ile satışa sunulan Yeni Suzuki Baleno, 320 litrelik bir bagaj hacmine ve oldukça hafif bir karoser yapısı ile dikkat çekiyor. 

Bu ay ortalarında satışa sunulacak olan Yeni Suzuki Baleno'nun 2017 yılı içinde farklı motor ve donanım versiyonlarının da satışa sunulması bekleniyor. Suzuki'den yapılan açıklamada ise 2016 yılı içinde Türkiye pazarı için satış hedeflerinin 500 adet olarak belirtildi.arabalar