Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

HOPİ İLE BP DE 3 PARACIK

Alışverişin app’i Hopi, dünya akaryakıt devi BP ile anlaşarak akaryakıt sektörüne girdi. Hopi’liler, BP Türkiye istasyonlarından yapacaklar...

Alışverişin app’i Hopi, dünya akaryakıt devi BP ile anlaşarak akaryakıt sektörüne girdi. Hopi’liler, BP Türkiye istasyonlarından yapacakları akaryakıt alışverişlerinde Paracık kazanıp harcayabilecekler. 

Hopi’lilerin yıl boyunca BP istasyonlarından yaptığı her alışveriş yüzde 3 Paracık kazandıracak. Hopi’liler kazandıkları Paracık’ları yine BP istasyonlarındaki yakıt alışverişlerinde kullanabilecek. 

 Hopi’nin üye sayısının hızla arttığını ve 3,8 milyona ulaştığını belirten Hopi Genel Müdürü Onur Erbay, “Her gün 250 bin kişi Hopi’sine bakıyor, her gün 50 bin kişi Hopi’siyle alışverişe çıkıyor. BP işbirliği, Hopi’nin günlük hayatın içinde çok daha fazla yer edinmesini sağlayacak” dedi. 

Hopi’nin akaryakıt sektörüne BP ile girmesinden son derece mutlu olduklarını belirten BP Türkiye Genel Müdürü Martin Thomsen ise “Türkiye’deki 670 akaryakıt istasyonumuzu günde 300 bin müşteri ziyaret ediyor. 
 
Hopi ile yaptığımız bu güzel işbirliği sayesinde müşterilerimiz istasyonlarımızda daha da büyük avantajlar elde edecek ve kazançlı çıkacaklar” diye konuştu.  

Hopi’nin büyümesi akaryakıtla ivme kazanacak  
Üye marka ağını farklı sektörlerden katılımlarla sürekli genişlettiklerini vurgulayan Hopi Genel Müdürü Onur Erbay,“Hopi’lilere alışverişin her noktasında hizmet vermeye kararlıyız. BP ile yaptığımız işbirliği, hem üyelerimizin alım gücünü artıracak hem de Hopi’nin büyümesine ivme kazandıracak çok önemli bir gelişme” diye konuştu. 

BP, Hopi’yle müşteri memnuniyetini artıracak 
Hopi’nin akaryakıt sektörüne BP Türkiye ile girmesinden son derece mutlu olduklarını belirten BP Türkiye Genel Müdürü Martin Thomsen şunları ifade etti:

 “Bizim için müşterilerimize sunduğumuz ışık hızında hizmet ve müşterilerimizin memnuniyeti çok önemli. Müşterilerimize sunduğumuz sadakat programları ve yaratıcı kampanyalar ile onların ihtiyaçlarına tam yanıt vermeyi hedefliyoruz. 

Hopi ile yaptığımız akaryakıt sektöründeki bu ilk işbirliği sayesinde müşterilerimiz istasyonlarımızda daha da büyük avantajlar elde edecek ve Hopi uygulaması ile kazançlı çıkacaklar.”