Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

GALİP ATAR FERRARI CHALLENGE’DA YARIŞIYOR

Milli sporcu Galip Atar, Almanya’nın Hockenheim Pisti’nde 9-11 Eylül tarihlerinde organize edilecek olan Ferrari Challenge Europe 5. Ayak Y...

Milli sporcu Galip Atar, Almanya’nın Hockenheim Pisti’nde 9-11 Eylül tarihlerinde organize edilecek olan Ferrari Challenge Europe 5. Ayak Yarışı’nda ülkemizi temsil edecek. 

1970 yılından bu yana Formula 1 yarışlarına ev sahipliği yapan ünlü Hockenheim Pisti’nde geçtiğimiz sezon Porsche Sports Cup Endurance Yarışı’nda 2. olma başarısı gösteren Galip Atar, bu yıl aynı pistte Ferrari 458 Challenge EVO otomobili ile yer alacak. 

Milli Sporcu, Ferrari Challenge Dünya Şampiyonluğu bulunan ve sezonun ilk 4 yarışı sonrasında lider durumda olan İsviçreli Octane 126 takımı ile yarışa katılacak. 
Monza’daki ilk ayak yarışından sonra ikinci kez Ferrari Challenge’da start alacak olan Atar, kendi kategorisinde iddialı isimler arasında yer alıyor. 

Tüm teknik özellikleri ile eşit otomobillerin yer aldığı şampiyona, pilotajı öne çıkartan zorlu ve rakbetçi bir yapıya sahip. 37 sporcunun mücadele edeceği yarışta milli sporcumuz Galip Atar, yarışı en üst sırada tamamlamayı hedefliyor.