Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

YENİ RENAULT KOLEOS YAKINDA SATIŞTA

Stil, konfor ve ileri teknoloji: güçlü bir SUV’un karakteristik özellikleri Yeni KOLEOS SUV satışlarının yükseldiği pazarlara yönelik olara...

Stil, konfor ve ileri teknoloji: güçlü bir SUV’un karakteristik özellikleri Yeni KOLEOS SUV satışlarının yükseldiği pazarlara yönelik olarak Renault’nun lüks otomobil vizyonunu bünyesinde barındırıyor. Yeni KOLEOS D-segmenti bir SUV’dan beklenen her şeyi sunuyor: Güçlü, kaslı dış hatlar, Eşsiz, dört tekerlekten çekiş teknolojisi, 210mm’li zemin yüksekliği sayesinde her türlü arazide sürüş kabiliyeti.

Ayrıca Renault’nun know-how’ı da bu otomobilde sunuluyor: Kendi kategorisinde en iyi teknolojiye ve tasarıma sahip koltuklarıyla beraber rafine, konforlu iç mekân, Sınıfının en geniş kabin alanlarından birine sahip Yeni Koleos, 289mm’lik arka diz mesafesi ile sınıfının en iyisi, R-LINK 2 multimedya tablet ekranı gibi diğer lüks Renault modelleriyle paylaşılan ekipmanlar. 

Yeni KOLEOS, D segmenti otomobillerle özdeşleştirilmiş zarafeti ve özellikleri sağlam bir SUV aracı ile harmanlıyor. Türkiye’de Yeni Koleos Touch ve Icon olmak üzere 2 ekipman seviyesi (bkz sayfa 9) ve 2 dizel motor seçeneği (1.6dCi 130bg-manuel & X-tronic otomatik / 2.0dCi 175bg X-tronic otomatik) ile pazara sunuluyor. Yeni KOLEOS Renault markasının uluslararası büyümesinde önemli rol oynayacak. 

Yeni KOLEOS, global bir çekiciliğe sahip ve yaz aylarından itibaren Körfez ülkelerinde, belirli Asya ve Latin Amerika pazarlarında yerini alacak. Yeni Koleos Türkiye’de ise 2016 yılı son çeyreğinde satışa sunuluyor olacak. Renault Mais Genel Müdürü İbrahim Aybar: “Koleos’un dahil olduğu D SUV segmenti Türkiye pazarında en dinamik segmentlerden biri. 2016 Haziran rakamları itibariyle D SUV segmenti toplam binek pazarının yüzde 3,5’unu, D segmentinin ise yüzde 24’ünü temsil ediyor. 

Bu rakamların geçtiğimiz yıl yüzde 2 (toplam binek içinde) ve yüzde 18 (D segmenti içinde) olduğunu hatırladığımızda segmentin gelişim ve dinamizm trendi de açıkça ortaya çıkıyor. Son 3 yılda 3 katı büyüme gerçekleştirmiş D SUV segmentinde markalar, amiral gemisi prestijli modelleri ile rekabet ediyorlar. Yeni Koleos ile D SUV segmentine iddialı bir geri dönüş gerçekleştiriyoruz. İmaj olarak markamıza önemli katkı sağlayacak ayrıca premium segment gamını tamamlıyor. 

Yeni Koleos’un fiyatını ise satışa sunacağımız 2016 son çeyrekte açıklayacağız.” dedi. Bir SUV'dan beklenen görünüm, kalite ve özellikler Güçlü ve atletik dış tasarım Yeni KOLEOS segmentiyle özdeşleşen tasarım özelliklerini ve becerileri bünyesinde barındırıyor. Laurens van den Acker tarafından hayata geçirilen Renault tasarım stratejisi ışığında Yeni KOLEOS, sağlamlığı ve macera tutkusunu temsil eden “KEŞFET" tasarım anlayışı ile tasarlandı. 

Yeni KOLEOS’a güçlü ve kaslı hatlar kazandırmak maksadıyla Renault tasarımcıları bu anlayış ile yola çıktı. Yeni KOLEOS klasik SUV tasarım özelliklerini bünyesinde barındırıyor: kapı koruma çıtaları, büyük jantlar (19 inçe kadar) ve alüminyum tavan barları. Bu arada yüksek zemin mesafesi (210mm) ve sırasıyla 19 ve 26 derece olan yaklaşma ve ayrılma açıları sayesinde aracın her koşulda yolculuk etmesi mümkün oluyor.

Yeni KOLEOS için seçilen gözalıcı gövde renkleri ve jant tasarımları sayesinde aracın zarafeti vurgulanıyor: Yedi gövde rengi: Ultra Gümüş, Universal Beyaz, Metalik Gri, Metalik Siyah, Mineral Bej, Meissen Mavisi ve Beyaz. 17 – 19 inç aralığında 4 farklı alüminyum jant tasarımı Koruyucu iç mekan Yeni KOLEOS’un taşıdığı SUV genleri kabinde de göze çarpıyor. 

Otomobilin sunduğu konfor, kalite ve güç ile birlikte zarif, etkileyici iç mekanı modelin dış hatlarıyla uyum içinde. Yüksek sürüş pozisyonu kusursuz görüş imkanı sağlıyor. Geleneksel sedanlarla kıyaslandığında Yeni KOLEOS’un sürüş pozisyonu 150mm daha yüksek. Bu da SUV müşterilerinin oldukça beğenisini toplayan bir özellik. Yüksek ve geniş ön panel sürücüye ve yolculara güvenlik ve koruma hissini vermek üzere tasarlandı. 

Orta konsolun her iki yanındaki tutamaklar off-road dünyasına atıfta bulunurken iç mekana sportif bir özellik de katıyor. Yeni KOLEOS’un sağlamlığını vurgulamak üzere tasarlanan aksesuarlar Yeni KOLEOS’ta yer alan bir dizi akıllı ve pratik aksesuarlar modelin sağlam stiline vurgu yapıyor ve sıra dışı karakterine katkıda bulunuyor:  Tam entegre marşpiye paketi, Gizlenebilir çeki demiri (alet gerektirmeden gizlenebilir)  

QuickFix tavan barları da dahil olmak üzere tavana takılan taşıma aksesuarları, Krom kapı ayna kapakları ve ön/arka cam rüzgarlıkları, Kapı ve bagaj eşiği koruyucuları, Kapsamlı bagaj düzenleyici seçenekleri ve koruma aksesuarları.