Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Automechanika 2016 heyecanı başlıyor

Otomotiv sektörünün heyecanla beklediği Automechanika Fuarı, bu yıl 13-17 Eylül tarihleri arasında Frankfurt’ta gerçekleşecek.  İki ...

Otomotiv sektörünün heyecanla beklediği Automechanika Fuarı, bu yıl 13-17 Eylül tarihleri arasında Frankfurt’ta gerçekleşecek. 


İki yılda bir düzenlenen ve otomotiv yedek parça sektörünün nabzını tutan fuarda dev standıyla yer alacak Schaeffler, ziyaretçilerini sanal bir yolculuğa çıkaracak. 

Otomotiv yenileme pazarı olarak bilinen aftermarkette 40. yılını kutlayan Schaeffler, Almanya’nın Frankfurt kentinde 13-17 Eylül tarihlerinde düzenlenecek Automechanika Fuarı’nda ziyaretçilerine keşif heyecanı sunmaya hazırlanıyor. 

Schaeffler, teknik mükemmellikle yaratılan ürün ve hizmetlerini bin 200 metrekarelik standında sergileyecek ve ziyaretçilerini 3D gözlüklerle sanal bir yolculuğa çıkaracak. 

Ziyaretçiler, bir otomobil motorunun içinde küçük bir uzay aracıyla dolaşılan sanal gezi sırasında, motor bileşenleri ve INA markasıyla sunulan onarım çözümleri hakkında da bilgi edinebilecekler. 

3D teknolojisi sayesinde ziyaretçiler ayrıca LuK RepSet 2CT, ticari araçlar içinse yeni FAG SmartSET’i, ilk elden deneyimleme şansını da yakalayacak. 

Schaeffler Automotive Aftermarket Yönetim Kurulu Başkanı Michael Söding, bu tür bir sunumun, giderek daha karmaşık hâle gelen mobilitenin anlaşılır olmasını sağlamak için tercih ettiklerini ifade etti. 

Bir yandan sürüş konforunu arttırırken bir yandan da yakıt tüketimini ve CO2 emisyonlarını azaltmanın otomotiv aftermarketinin en önemli konularından biri olduğunu kaydeden Söding, “Automechanika'da, distribütörlere ve tamirhanelere Schaeffler ürünleri ile onarım çözümlerini kullanarak nasıl bu konunun bir parçası olabileceklerini ve bu gelişmelerden planlı şekilde nasıl faydalanabileceklerini göstereceğiz” dedi. 
Bu yılki fuarda, Schaeffler’in gelecek için mobilite konulu çözümlerini sergilemek üzere katılacağı, “Geleceğin Hizmeti ve Mobilitesi” adlı özel bir sergi de olacak. 

ABT Schaeffler Formula-E yarış otomobilinin yanı sıra, orijinal ekipman üreticileri için E-Debriyaj, E-Tekerlek Çekişi ve Schaeffler Hibrid Modülü gibi inovatif sistem çözümleri de bu özel sergide ziyaretçilerle buluşacak.  

Dört güçlü marka tek çatı altında 
Schaeffler, fuarda dört markasını da bir arada sunuyor. Bu markalardan biri olan INA, geleceğin mobilitesini şekillendirmekte önemli bir rol üstleniyor. 

INA portföyü; motor sistemlerinden ana tahrik sistemlerine, yardımcı tahrik sistemlerinden, supap mekanizmaları ve motor soğutma için sistem uzmanlığı ve onarım çözümlerine kadar geniş bir yelpazeyi kapsıyor. 

Schaeffler’in fuarda yer vereceği LuK RepSet 2CT ürünü de özel servis takımları sayesinde onarımların çok kısa sürede tamamlanmasını sağlıyor. 

 Schaeffler, ticari araç segmentinde ise, montaja hazır yeni bir tekerlek rulmanı onarım çözümü olan FAG SmartSET'i tanıtacak. Özellikle yedek parça pazarı için geliştirilen FAG SmartSET, konik makaralı rulmanlarla donatılmış tüm ticari araçların, otobüslerin ve treyler aks tiplerinin onarım işlerinde kullanılabiliyor. 

Fabrikada greslenip, montajlı ve sabit ön konumlandırmalı olarak satışa sunulan bu yeni konik makaralı rulman çözümü, işletme maliyetlerini düşürürken, hızlı ve verimli onarıma da imkân veriyor. 

Tek bir kaynaktan kalite ve uzmanlık 
Fuarda, tüm araç segmentleri için ürünler ve onarım çözümlerinin yanı sıra, Schaeffler’in hizmet markası REPXPERT de ön plana çıkarılacak. 

Teknik eğitmenler, altı farklı tezgahta, doğrudan ürünler üzerinde çalışarak sadece onarım sürecini aktarmakla kalmayacak, aynı zamanda REPXPERT çevrim içi portalın, tamirhanelere günlük işlerinde nasıl artı değer sağlayabileceğini de gösterecekler. 

Schaeffler Automotive Aftermarket Pazarlama ve iletişim Direktörü Rouven Daniel, “İster canlı bir demo ürün üzerinde açıklama, çevrim içi portalımız REPXPERT ya da sanal 3D teknolojisinin kullanımı olsun, müşterilerimiz ve ziyaretçilerimiz kalitemizi ve uzmanlığımızı tek bir kaynaktan ve en yüksek kalitede deneyimleme fırsatı bulacak,” diyor.

 “Automechanika’da gelecek için mobilite temasına yönelik çözümler sunacağız. Ayrıca Schaeffler bu yıl otomotiv aftermarket pazarında 40. yılını kutladığı için, şirketin başarılarla dolu tarihine de göz atacağız.”