Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

PEUGEOT BAYRAMA ÖZEL SIFIR FAİZLİ KREDİ FIRSATLARI

Peugeot Türkiye; gelişmiş teknolojileri, yakıt cimrisi performanslı motorları ve i-Cockpit ile sıra dışı sürüş keyfi sunan modellerine sahi...

Peugeot Türkiye; gelişmiş teknolojileri, yakıt cimrisi performanslı motorları ve i-Cockpit ile sıra dışı sürüş keyfi sunan modellerine sahip olmak isteyen tüketicilere, bayrama özel sıfır faizli fırsatlar sunuyor 

Aktif Şehiriçi Güvenlik Sistemi, Otomatik Park Sistemi, 3D Led farlar gibi birçok teknolojik donanımı sunan ve Peugeot i-Cockpit ile sürüş keyfini standartların üzerine taşıyan Peugeot 208’de, 4.550 TL indirim ile birlikte %0 faizli kredi seçenekleri sunuluyor. 

SUV ailesinin başarılı üyesi Peugeot 2008 modelinde, 8.000 TL’ye varan indirim ile birlikte %0 faizli kredi seçenekleri sunuluyor. 

Sınıfının en düşük yakıt tüketimini, en iyi performansını ve gelişmiş teknolojileri ile sıra dışı sürüş keyfini sunan Peugeot 308 BlueHDi EAT6 Tam Otomatik Dizel versiyonlarında geçerli 5.000 TL’ye varan kampanya indirimi ile birlikte %0 faizli kredi seçenekleri sunuluyor. 

peugeot ürün gamının başarılı modellerinden Peugeot 301 Allure HDi versiyonunda, 4.000 TL’lik kampanya indirimine ek olarak 20 bin TL 20 ay %0 faizli kredi imkanı sunuluyor. 

Peugeot, Hafif Ticari ürün gamının başarılı modellerine %0 faiz ile sahip olma fırsatı sunuyor. Tüketiciler, Bipper Tepee’de15 ay vade ile 15.000 TL krediyi ve Partner Tepee’de 20 ay vade ile 30.000 TL krediyi %0 faiz ile kullanabiliyorlar.