Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

MTV ödemenizi Bonus’la yapın, taksit taksit ödeyin

Gelir İdaresi Başkanlığı web sitesinin yanı sıra bazı bankaların sunduğu ek taksit olanakları ile Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemelerini yapm...

Gelir İdaresi Başkanlığı web sitesinin yanı sıra bazı bankaların sunduğu ek taksit olanakları ile Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemelerini yapmak çok daha kolay. 


Bu konuda Garanti Bonus’un MTV kampanyası oldukça avantajlı. 1-31 Temmuz tarihleri arasında yapmanız gereken MTV ödemenizi Bonus ile yapın, siz de bütçenizi yormadan borcunuzu rahatlıkla ödeyin. 

Gelirler İdaresi Başkanlığı tarafından belirlendiği üzere her yıl Ocak ve Temmuz aylarında iki taksitle ödenen Motorlu Taşıtlar Vergisi’nin hesaplanmasında aracın türü, yaşı ve motor hacmi dikkate alınıyor. 

MTV tutarı Karayolları Trafik Kanunu gereğince belirlenmekte. Otomobil ve motosikletlerin taşıt vergisi aracın yaşı ve silindir hacmine göre hesaplanırken, otobüslerin MTV bedeli aracın yaşı ve oturma kapasitesine göre belirleniyor. 

MTV borcunuzu ödemediğinizde her ay için uygulanan faizi de göze almak durumundasınız. Ödeme yaparken dikkat edilmesi gereken en önemli nokta bu işlemi zamanında yapmak. Bu nedenle her ne olursa olsun, 31 Temmuz tarihine kadar borcunuzu ödemeyi unutmayın. 

Artan MTV tutarlarını nasıl ödeyeceğim diye düşünüyorsanız, Bonus’un Motorlu Taşıtlar Vergisi’ne özel taksitli ödeme fırsatı imdadınıza yetişiyor ve ödemenizi 3 taksitte yapma fırsatı sunuyor. Bonus’un kampanyası dahilinde borcunuzu Garanti Bankası kredi kartları ile ödediğinizde 3 taksit kazanıyorsunuz. MTV borcunuzu daha uzun vadede, rahatça ödemek istiyorsanız bonus mtv sayfası  için tıklayınız

Bonus ailesine önceden katılmış olanlar şanslı. Motorlu Taşıtlar Vergisi borcunu rahatça ödemek için Bonus’un kampanyasından faydalanabilecekler. Benim Bonus kredi kartım yok ki, nasıl bu fırsattan faydalanacağım diye düşünebilirsiniz. Kampanyadan faydalanmak ve Bonus’un kullanıcılarına sunduğu tüm avantajları değerlendirmek için sadece kredi kartı başvurusu yapmanız yeterli. Üzülmenize gerek yok, Bonus ailesine katılmak işte bu kadar basit.

Bonus ile tanıştığınızda sadece MTV borcunuzu değil, alışverişlerinizde 50 TL ve üzerinde yaptığınız nakit harcamalarınızı da taksitlendirebiliyorsunuz. Bonus kart sahibi iseniz, “İşlem Taksitlendir”e başvurmak çok kolay! Peşin ödemek zorunda kaldığınız, keşke taksitle ödeyebilseydim dediğiniz peşin alışverişlerinizi hemen taksitlendirebilirsiniz. Bunun için işlem anında size SMS geldiyse, SMS ile hemen başvurabilir ya da işlemleriniz henüz ekstrelenmeden 444 0 333 Alo Garanti veya Garanti Şubeleri'nden başvurunuzu yapabilirsiniz.