Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

BP DE 20 TL MAXIPUAN FIRSATI

BP ve Maximum Kart’ın yeni kampanyasında 1 Temmuz – 15 Ağustos arasında Maximum Kart ile BP’den 4 kez 75 TL ve üzeri akaryakıt ya da otogaz...

BP ve Maximum Kart’ın yeni kampanyasında 1 Temmuz – 15 Ağustos arasında Maximum Kart ile BP’den 4 kez 75 TL ve üzeri akaryakıt ya da otogaz alanlar, kazanacakları 20 TL’lik MaxiPuan’ları 5 Eylül’e kadar BP’den yapacakları akaryakıt ve otogaz alışverişlerinde kullanabilecekler 

 BP ve Maximum Kart işbirliği ile 1 Temmuz – 15 Ağustos tarihleri arasında kampanyaya katılan ve anlaşmalı BP istasyonlarından tek seferde ve farklı günlerde 75 TL ve üzeri 4 akaryakıt veya otogaz alışverişleri yapan Maximum Kart sahipleri 20 TL MaxiPuan kazanıyor. 

Kazanılan MaxiPuanlar kampanya bitiminden itibaren 7 iş günü içerisinde Maximum Kart’lara yüklenecek ve 5 Eylül 2016 tarihine kadar yine Maximum anlaşmalı BP istasyonlarından yapılacak akaryakıt veya otogaz alışverişlerinde kullanılabilecek. 

Kampanya katılımak için Maximum Kart sahiplerinin, maximum.com.tr kampanya sayfasına girip kayıt olması ya da “BP” yazıp boşluk bırakarak kartların son 6 hanesini yazarak 4402 ‘ye SMS ile göndermesi yeterli. 

Ziraat Maximum Kart sahiplerinin ise “BP” yazıp boşluk bırakarak kartların son 6 hanesini yazarak 4757 ‘ye SMS göndermesi gerekiyor. Kampanya kapsamında işlemlerin Maximum anlaşmalı BP istasyonlarındaki İş Bankası POS’ları üzerinden yapılması gerekiyor.