Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

HYUNDAİ ELANTRA EN AZ SORUN ÇIKARAN OTOMOBİL SEÇİLDİ

Dünyanın en saygın bağımsız araştırma kuruluşlarından biri olan ve özellikle otomotiv endüstrisine yönelik yaptığı çalışmalarla adından söz...

Dünyanın en saygın bağımsız araştırma kuruluşlarından biri olan ve özellikle otomotiv endüstrisine yönelik yaptığı çalışmalarla adından söz ettiren J.D. Power, 2016’nın “İlk Kalite Değerlendirmesi” raporunu açıkladı. 

Araç sahipleri arasında yapılan araştırmaya göre Hyundai Accent, bu yıl da geleneği bozmayarak yine en az sorun çıkaran marka ve model olarak seçildi. Hyundai’nin diğer modelleri Tucson, Elantra, Veloster ve Genesis de kendi segmentlerinde ilk 3 sırada yer aldı. 

Hyundai modellerinin birçok yönünü en ince ayrıntısına kadar analiz eden J.D. Power, araçların kalitesini, dayanıklılığını ve fiyat endekslerini müşterilerin tecrübelerine göre değerlendiriyor. 
İlk Kalite Değerlendirmesi (Initial Quality Study-IQS) isimli araştırmada, araç sahiplerine toplam 233 ayrı soru sorularak yaşanan problemler ve sürüş sırasında oluşan sıkıntılar inceleniyor. 

Bu yıl 30’uncu kez yapılan ve toplam 80 bin yeni araç sahibiyle gerçekleştirilen değerlendirme sonucunda Hyundai, sektördeki diğer markalara göre çok daha az problem yaşayan marka olarak büyük bir başarı elde etti ve birçok Avrupalı, Japon ve Amerikalı rakibini geride bıraktı. 

Müşterilerin görüşlerine göre değerlendirme yapan J.D. Power, otomotiv endüstrisine yön vererek yeni araç satın alacaklara da yol göstermiş oluyor. 

Konu hakkında görüşlerini bildiren Hyundai Assan Genel Müdürü Önder Göker, “J.D. Power IQS 2016 ödüllerini birden fazla segmentte kazanmak markamız adına son derece önemli. Çünkü Hyundai’nin iddiasını ve müşterilerine vermiş olduğu önemi gözler önüne seriyor. Kalitesi ve performansıyla öne çıkan lüks modellerimiz gibi herkese hitap eden Accent Blue modelimiz de bir ödül daha kazandı. 

Bugün kazandığımız ödüller ve markamızın sorunsuzluğunun öne çıkarılması, global olarak vermiş olduğumuz emeklerin, sıkı çalışmalarımızın ve stratejilerimizin birer yansıması. Ürettiğimiz her model, bir öncekinden daha başarılı, daha kaliteli ve kesinlikle çok daha teknolojik” dedi.