Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

CITROËN YAZ BAKIMINDA YÜZDE 20 İNDİRİM FIRSATI

Citroën, 3-30 Haziran 2016 tarihleri arasında binek ve ticari araçlarını yetkili servise getiren araç sahiplerine orijinal bakım parçası, i...

Citroën, 3-30 Haziran 2016 tarihleri arasında binek ve ticari araçlarını yetkili servise getiren araç sahiplerine orijinal bakım parçası, işçilik ve TOTAL motor yağlarında %20 indirim fırsatı sunuyor. 

Bakım kampanyasına ek olarak müşterilerin yapacağı 500 TL + KDV ve üzeri bakım ve mekanik servis harcaması veya 4 adet Michelin lastik alımı karşılığında araç içi görüş kamerası da hediye... 

Kaliteli hizmet anlayışıyla 50’yi aşkın satış ve servis noktasında hizmet veren Citroën, yaza özel avantajlı servis kampanyalarına devam ediyor. 

Konusunda uzman teknik ekibi ile satış sonrası hizmetleri sunan Citroën Türkiye, Haziran ayı süresince avantajlı bakım fırsatı sunuyor. 
Yaz bakımı kampanyası kapsamında; orijinal bakım parçası, işçilik ve TOTAL motor yağlarında %20 oranında indirim avantajı sağlanıyor. 

İndirim fırsatına ek olarak Citroën müşterilerinin ay boyunca yapacakları 500 TL + KDV ve üzeri bakım ve mekanik servis harcaması veya 4 adet Michelin lastik alımı karşılığında araç içi görüş kamerası da hediye edilecek. 30 Haziran’a kadar geçerli olacak kampanyadan tüm Citroën araçlar yararlanabilecek.