Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

YENİ KİA CERATO TÜRKİYEDEDE SATIŞA SUNULACAK

Son olarak 2012 yılında vitrinlerdeki yerini alan Kia Cerato 4 yıl aradan sonra tamamen yenilenerek tekrar satışa sunuluyor. Baştan aşağı t...

Son olarak 2012 yılında vitrinlerdeki yerini alan Kia Cerato 4 yıl aradan sonra tamamen yenilenerek tekrar satışa sunuluyor. Baştan aşağı tamamen değişen sedan modelin satış fiyatları henüz açıklanmadı. 

4560 mm uzunluk, 1780 mm genişlik ve 1445 mm yükseklik değerlerine sahip Yeni Kia Cerato 482 litrelik bir bagaj hacmi barındırıyor. 

Tüm modellerinde 16 inçlik alaşım jantlar bulunuyor. Kia Türkiye tarafından duyurulan Yeni Kia Cerato modelinde 1,6 litrelik benzinli, benzin-otomatik ve dizel-otomatik olmak üzere 3 farklı motor seçeneği bulunacak. 

1591 cc'lik benzinli motorlar 130 beygir güç üretirken 157 Nm torka sahip. 1582 cc'lik dizel motorun gücü ise 136 hp ve 320 Nm tork gücüne sahip. 
Benzinli motorların ortalama 7 litrelik yakıt tüketim değerlerine sahip iken güncellenen yeni dizel motorun 100 km'de ortalama yakıt tüketimi ise 4,6 litre olarak açıklanmış. 

Gümüş Gri, Gece Mavisi, Kırmızı ve Beyaz olmak üzere 4 farklı metalik boya seçeneği sunan Kia Cerato, Comfort ve Concept Plus olmak üzere 2 farklı donanım seçeneğine sahip. 

Baz donanım paketinde yeterli donanımlar sunan Yeni Cerato, üst donanım paketi olan Concept Plus ile tercih edildiğinde Geri görüş kamerası, LED gündüz sürüş farları, Çift bölgeli otomatik klima, Sürücü ve ön yolcu koltuğu ısıtma sistemi, Sunroof gibi donanımlar ile birlikte geliyor.Arabalar