Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

VOLKSWAGEN DOST DRİVE FIRSATI

Volkswagensever, sevdikleri de Volkswagen sahibi olsun ister! Hayalinizdeki Volkswagen’e Dost Drive özel indirim fırsatlarıyla sahip olabi...

Volkswagensever, sevdikleri de Volkswagen sahibi olsun ister! Hayalinizdeki Volkswagen’e Dost Drive özel indirim fırsatlarıyla sahip olabilir, hatta aynı fırsatlardan arkadaşınızın da faydalanmasını sağlayabilirsiniz. 

Siz de hemen Volkswagenseverlerin buluşma noktası Volkswagenim’e üye olun, Dost Drive avantaj sayfasında yer alan formda kendi bilgilerinizle birlikte “keşke bir Volkswagen sahibi olsa” dediğiniz arkadaşınızın bilgilerini doldurun, birlikte test sürüşü yapın, hem kendinize hem de arkadaşınıza %6* indirim kodu kazandırın. 

Volkswagen. Kalpten kalbe gidebilen tek otomobil... Volkswagenim’e üye olun, Dost Drive fırsatlarını kaçırmayın. 

Dost Drive Kampanyası Katılım Koşulları * 14 Nisan 2016 – 31 Mayıs 2016 tarihleri arasında geçerli olan Volkswagen Dost Drive kampanyasında, 2015 model Passat ve Passat Variant modelleri için % 4, 2015 model diğer tüm Volkswagen modelleri için %6, 2016 model Volkswagen CC modelleri için %6, Passat, Passat Variant ve Volkswagen CC modelleri hariç tüm 2016 model Volkswagen modelleri %3 indirim fırsatı sunulmaktadır. 

Dost Drive kampanyası, 2016 model Passat ve Passat Variant modellerinde geçerli değildir.