Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

TÜRKİYEDEN ÜÇ RENAULT YETKİLİ SATICISI YILIN YETKİLİ SATICISI ÖDÜLÜ ALDI

Toplam 35 ülkede 2 bin 500’den fazla Renault Yetkili Satıcısı ‘Yılın Yetkili Satıcısı’ (DOTY – Dealer of The Year) yarışmasında yer aldı.  ...

Toplam 35 ülkede 2 bin 500’den fazla Renault Yetkili Satıcısı ‘Yılın Yetkili Satıcısı’ (DOTY – Dealer of The Year) yarışmasında yer aldı. 

Türkiye’den üç yetkili satıcı bu ödüle layık görüldü. Renault Grubu Ticari Direktörü Thierry Koskas en iyi 100 yetkili satıcının belirlendiği ödül törenine ev sahipliği yaptı. 

Renault ve Dacia markalarının yükselen müşteri memnuniyetini sürdürmek ve hizmet kalitesini en üst düzeye taşımak için Renault Yetkili Satıcıları her yıl kendi aralarında yarışıyor. 

“Yılın Yetkili Satıcısı” yarışması her yıl Renault Grubu’nun en iyi yetkili satıcılarını belli kriterlere göre değerlendiriyor. Yeni araç, yedek parça, , aksesuar satışı, marka kimliği standartlarına uyum, karlılık ve satış &satış sonrası servis kalitesi kriterlerinden hareketle her yetkili satıcının puanı hesaplanıyor. 

2015 yılında Türkiye’den üç Yetkili Satıcı; Kemal Tepretoğulları Otomotiv, İnanlar A.Ş. ve Hedef A.Ş. “Yılın Yetkili Satıcısı” ödülünü elde etti. 

Yetkili Satıcılar, ödüllerini Paris – Technocentre’da düzenlenen törende Renault Grubu Ticari Direktörü Thierry Koskas’ın elinden aldılar. Thierry Koskas, törende başarılı Renault Yetkili Satıcılarının işlerine adanmışlıklarından ve profesyonelliklerinden söz etti. 

Koskas, ürünlerin ve hizmetlerin değerlerini müşteriye iletmede yetkili satıcı ağının önemini vurguladı ve hem müşteri memnuniyeti hem de sadakatinde oynadıkları kilit rolden söz etti. 

Renault Grubu Ticari Direktörü Thierry Koskas “Hem Renault’nun hem de Yetkili Satıcı ağının başarısı, müşterilerimize sunduğumuz hizmetin kalitesinden kaynaklanıyor. 

Renault Grubu yepyeni ve geniş bir ürün gamına sahip. Satış ağımız markalarımız ve ürünlerimiz açısından temel elçimiz. Ürünlerimizi müşterilerimize tanıtmada onların profesyonelliğine ve kalitesine büyük güven duyuyorum” dedi. 

 Renault Grubu’nun 12.000 noktadan oluşan global dağıtım ağındaki en büyük önceliği hem satış hem satış sonrasında daima müşteri memnuniyeti olmuştur. Renault, var olduğu pazarlarda İlk 3 arasında yer alma hedefini elde etmek amacıyla C@RE2.0 programını hizmete almak üzere