Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

FİAT EGEA HB 53 BİN 900 TL DEN SATIŞTA

Fiat markasının merakla beklenen hatchback karosere sahip versiyonu Egea HB 53.900 TL'den başlayan fiyatlar ile ön satışa çıkarıldı.  ...

Fiat markasının merakla beklenen hatchback karosere sahip versiyonu Egea HB 53.900 TL'den başlayan fiyatlar ile ön satışa çıkarıldı. 

Sedan kardeşine oranla 164 mm daha kısa olan Egea HB, 440 litrelik bagaj hacmi ile kendi sınıfında geniş bagaj hacmine sahip modellerden biri. 

Avrupa pazarında Fiat Tipo adıyla satılan Egea, ülkemizde 2 benzinli ve 2 dizel motor seçeneği ile satışa sunuldu. Egea HB'de benzinli olarak 95 ve 120 beygir güç üreten 1,4 litrelik motorlar görev alırken, diğer motor versiyonları olan 1,3 ve 1,6 litrelik dizel motor seçenekleri ise 95 ve 120 beygirlik güç üretiyor. 
Easy Plus, Urban Plus ve Lounge Plus olmak üzere 3 farklı donanım seçeneğine sahip Egea HB, sedan kardeşi ile benzer donanım teknolojileri barındırıyor. 

Henüz otomatik şanzımana sahip versiyonların fiyatları açıklanmamasına rağmen, Fiat Egea HB modeline de otomatik vitesli seçeneklerinin gelmesi bekleniyor.Arabalar