Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

SUZUKİ SWİFT TEST SÜRÜŞÜ VİALAND BİLETİ KAZANDIRIYOR

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocukları hediyelerle kutlamanın yanı sıra bin 500 TL takas veya Swift modellerinde ilk araç...

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocukları hediyelerle kutlamanın yanı sıra bin 500 TL takas veya Swift modellerinde ilk araç alım avantajı başlatan Suzuki, kompakt hatchback segmentindeki temsilcisi Swift için 23 Nisan - 15 Mayıs tarihleri arasında ‘Test Sürüş’ günleri düzenliyor. 

 Sahip olduğu donanımı ve geniş iç hacmi ile kendi segmentinin en dikkat çekici modellerinden biri olan Swift’i yakından tanımak için Suzuki yetkili satıcılarına gelecek otomobil severler, Swift’i inceleme ve test etme imkanı bulacak. 

Ayrıca test sürüşü yapanlar, D&R’dan hediye çeki, Kidzmondo ve Vialand’dan giriş bileti kazanma şansı yakalayacak. Test sürüşü aktivitesine katılmak isteyenler, yetkili satıcı bilgilerine www.suzuki.com.tr adresi üzerinden ulaşabilecek. 

Bunun yanı sıra, 23 Nisan – 31 Mayıs tarihleri arasında yetkili Suzuki Servisleri’ne gelenler Yaza Hazırlık Servis Paketleri’nde, yedekparça ve işçilikte yüzde 20 indirim fırsatı kazanacak. 

 Sportif tasarımıyla beğeni toplayan Suzuki Swift, kompakt hatchback segmentinde yer alan modellere yaklaşan geniş iç hacmi ile dikkat çekiyor. Swift’in 1.2 litre hacmindeki motoru 94 beygir güç ve 118 Nm maksimum tork üretiyor. Swift ayrıca 100 kilometrede ortalama 5 litrelik yakıt tüketimiyle de sınıfındaki en ekonomik ve çevreci modeller arasında yer alıyor. 

Yuvarlak hatları ve akıcı çizgileriyle, hareket kabiliyeti yüksek, şehir içine uyumlu bir otomobil olan Swift, sergilediği güçlü görünüm ile özellikle kadın sürücüler tarafından büyük ilgi görüyor.