Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

MOTUL İLE MOTOGP’YE GİTME ŞANSI DEVAM EDİYOR

Motul, 15-17 Temmuz tarihlerinde Almanya Sachsenring'de gerçekleşecek Motorrad Grand Prix Deutschland - MotoGP’ de VIP misafiri olarak ...

Motul, 15-17 Temmuz tarihlerinde Almanya Sachsenring'de gerçekleşecek Motorrad Grand Prix Deutschland - MotoGP’ de VIP misafiri olarak ağırlayacağı şanslı kişiyi arıyor. 

Motosikletin en büyük şampiyonası MotoGP’yi izleme şansını elde etmek ise çok basit. 

 FORMU DOLDUR, ŞANSI YAKALA 
Motorrad Grand Prix Deutschland - MotoGP’ye şansı yakalamak için tek yapmanız gereken www.motul.com.tr adresinden formu doldurmak. Ayrıca katılımcıları sürpriz hediyeler de bekliyor. 

Motul 2016 yılında; Dünya Superbike Şampiyonası isim sponsoru olurken MotoGP ‘de üç büyük fabrika takımına (Suzuki, Monster Yamaha Tech3 ve Aprilia Racing Team Gresini) teknik destek veriyor. 

Ayrıca Moto GP’de dört pistin de isim sponsoru oldu. Bu pisteler; Motul Arjantin Grand Prix (ARJ), Motul TT Assen (HOL), Motul Japonya Grand Prix (JAP) ve Motul Valencia Grand Prix (İSP). 

DİĞER HEDİYELER KATILIMCILARI BEKLİYOR www.motul.com.tr adresine girip katılımcı formunu dolduran bir kişi Rossi’den Marquez’e, Lorenzo’dan Dovizioso’ya birçok pilotu yakından görme ve yarışı canlı izleme fırsatı bulacak. 

Ayrıca MOTUL VIP alanında düzenlenecek imza gününde eski şampiyon ve ünlü pilotlarla tanışıp imzalı fotoğraf alabilecek. Formu dolduran katılımcıları sürpriz hediyeler bekliyor. Motul MC Care ürünlerinin yanı sıra , motosiklet yağları, mont, t-shirt ve anahtarlıklar ayrıca Motul boyunlukları şanslı kişileri bekliyor.