Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

ANADOLU ISUZU EDT EXPO FUARINDA N SERİSİ MODELLERİNİ SERGİLEDİ

Anadolu Isuzu, 23-26 Mart tarihleri arasında 4.kez kapılarını açan Ev Dışı Tüketim Ürünleri Fuarı- EDT EXPO’ daki yerini aldı.  Türk...

Anadolu Isuzu, 23-26 Mart tarihleri arasında 4.kez kapılarını açan Ev Dışı Tüketim Ürünleri Fuarı- EDT EXPO’ daki yerini aldı. 

Türkiye'de 17 milyar avro hacmine ulaşan ev dışı tüketim ürünleri sektörünün buluştuğu bu önemli etkinlikte, Tora kamyon, N-Wide ve NLR kamyonetleriyle boy gösteren Anadolu Isuzu’nun standına ilgi büyüktü. 

Ev Dışı Tüketim Ürünleri, Ekipmanları, Sarf Malzemeleri ve Dağıtım Kanalı tedarikçilerinin yurt içi ve yurt dışından 60 binin üzerinde profesyonel misafirle bir araya geldiği bu fuarda, sektör mensuplarının dünya standartlarında hizmet vermesini sağlamaya yönelik uygulama ve eğitimler, özel gösteriler ve yarışmalar da yer aldı. 
Fuarda sergilenen 15.700 kg azami yüklü ağırlığa sahip ve 15 Europalet alabilen TORA kamyon, dünyanın en uzun ömürlü motoru ve üst seviyedeki donanım özellikleri ile müşterilerine dayanıklılık, güvenlik ve konforu bir arada sunuyor. 

Dayanıklı motoruyla, başta yakıt olmak üzere genel işletim giderlerini azaltarak müşterilerin ihtiyaçlarına çözüm olarak tasarlanan TORA, kullanıcısının yüzünü güldürüyor. Görücüye çıkan bir diğer araç olan N-Wide kamyonet, EDT fuarında Isuzu NEES şanzımanı ile ilk defa kullanıcısına sunuldu. 

Düşük yakıt tüketimi, konforu ve rahatlığı ile fark yaratan N-Wide, geniş ve derin kabiniyle çok daha ferah bir sürüş sağlarken, gelişmiş süspansiyon sistemi sürücü konforunu ön planda tutuyor, yakıt ekonomisi ile de kullanıcısına ekstra kazanç sağlıyor. 

3 metrelik faydalı şasi boyu ve dar sokaklar için özel tasarlanmış kabini ile NLR kamyonet, kulllanıcısına rahat park etme, yükleme/boşaltma kolaylığı ve benzersiz manevra imkanı sunuyor. 

Kanıtlanmış performansa, dayanıklı şasi yapısına sahip NLR kamyonet kendi segmentinde farklılık yaratıyor. % 80’e varan üstün tırmanma yeteneği, 150 beygir gücü ve 375 Nm'lik torku ile rampa zorluklarını en aza indirerek şehir içinde müşterilerinin işini kolaylaştırıyor.