Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

ALFA ROMEO 4C SPIDER TÜRKİYEDE SATIŞTA

Alfa Romeo’nun sınırlı sayıda üretilen süper spor modeli Alfa Romeo 4C Spider şimdi Türkiye’nin lider otomotiv perakendecilerinden Birmot’t...

Alfa Romeo’nun sınırlı sayıda üretilen süper spor modeli Alfa Romeo 4C Spider şimdi Türkiye’nin lider otomotiv perakendecilerinden Birmot’ta satışa sunuldu. 

Alfa Romeo Tasarım Merkezi tarafından tasarlanan iki koltuklu, arkadan itişli, ortadan motorlu 4C Spider, dünya otomotiv tarihinin sofistike tasarımlı otomobillerine adını yazdıran İtalyan markanın, bu alandaki mükemmelliğini de simgeliyor. 

Alfa Romeo 4C Spider; Giulietta Spider'dan 8C Competizione'ye kadar uzanan Alfa Romeo’nun yırtıcı ancak aynı zamanda nostaljik tasarım öğelerini çevik gövdesinde barındırıyor. 
Karbon fiber ve alüminyum kullanılan gövde ve şasi unsurları sayesinde hafifletilmiş gövde yapısıyla dikkat çeken model, yerinden sökülebilen bez veya karbon fiber tavanla da satın alınabiliyor. 

Yaklaşık 4 metre uzunluk ve 2.4 metre aks mesafesine sahip olan aracın arka çerçeve yapısı ve çarpışma bölmelerinde yoğun şekilde alüminyum kullanılmış olmasıyla da ön plana çıkıyor. Üstü açık Alfa Romeo 4C Spider 0-100 km/s hızlanmasını 4.5 saniyede tamamlarken 1.8lt. lik turbo beslemeli 237 HP güç üreten motoru ile 258 km/s hıza ulaşabiliyor. 

6 ileri çift kavramalı yarı otomatik TCT otomatik şanzımanla motorun ürettiği gücü arka tekerleklerine ileten Alfa Romeo 4C Spider, azami çevikliği ve yol tutuşu garanti eden benzersiz bir süspansiyon sistemine sahip olmasıyla da dikkat çekiyor. 

Spor araç sevenlere maksimum kullanım zevki garanti eden Alfa Romeo 4C Spider Birmot İstanbul Kuruçeşme, Suadiye ve Antalya şubelerinde görücülerini bekliyor.