Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

TOMTOM CENEVREDE EN SON YENILIKLERINI TANITTI

TomTom, Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıtılan PSA Peugeot Citroen, Rinspeed, Toyota, Fiat ve Volkswagen’in yeni modellerinde işbirliği yaptı...

TomTom, Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıtılan PSA Peugeot Citroen, Rinspeed, Toyota, Fiat ve Volkswagen’in yeni modellerinde işbirliği yaptığını açıkladı. 

Citroen DS5 ile Citroen Spacetourer ve Peugeot Traveller’da da TomTom’un eğlence platform kullanılacak. Rinspeed ise TomTom’un aksiyon kamerası Bandit ile satılacak. 

Fiat Tipo, Fiat 500S, Toyota Proace ve Volkswagen Up! TomTom’un yerleşik navigasyon sistemiyle piyasaya sunulacak  TomTom, Cenevre Otomobil Fuarı’nda birçok otomotiv deviyle yaptığı işbirliğini duyurdu. TomTom (TOM2), tümüyle TomTom ürünleri üzerine inşa edilen PSA Peugeot Citroen’in yeni eğlence platformunu tanıttı. 

Bu platform otomotiv sınıfı dijital haritaları, TomTom ödüllü navigasyon yazılımı "NavKit"i ve pazar lideri canlı Trafik hizmetini içeriyor. 

Bu yeni sistem ilk olarak “DS Connect Nav” oarak yeni DS5’de, daha sonra da 2016 yılının ilk çeyreğinde Citroen Spacetourer ve Peugeot Traveller’da satışa sunulacak. Üç markaya ait ek modeller global boyutta yıl içinde sunulacak.  
Aksiyon kamerasıyla geliyor 
TomTom ayrıca Rinspeed’in vizyoner otomobili tos’un TomTom Bandit aksiyon kamerasını içereceğini duyurdu. 

Σtos, manuel sürüş opsiyonunu sunduğu gibi tam otonom modu seçeneğini de sunarak daha özerk sürüş kavramını getiren devrimci bir konsept otomobil. Bandit’in endüstride bir ilk olan indirmek zorunda kalmadan görüntüleri düzenleyebilen yeteneği sayesinde sürücü, nefes kesen Ultra HD kalitesinde video çekebiliyor, sadece birkaç dakika içinde görüntüleri düzenleyerek paylaşabiliyor.  

Toyota ile Avrupa işbirliğini güçlendiriyor 
Toyota Proace, TomTom güçlendirilmiş eğlence sistemi ile tanıtılıyor. Toyota Trafik ve Yerel aramaları 3 yıla kadar hiçbir ek ücret olmadan uzatıyor. Fiat Tipo ve Yeni 500 de TomTom’u seçti 

Dünyada Cenevre Motor Show ile ilk defa gösterime sunulan bütün Fiat Tipo CinquePorte, Station Vagon ve Fiat 500S, FCA Uconnect™ 7” HD Nav ve Uconnect™ 7” HD Nav LIVE sistemlerindeki TomTom’un teknoloji harikası bağlı navigasyonu ile sunuluyor. Bu sistemler bu yıl içinde Avrupa ve diğer pazarlarda ilk kez görücüye çıkarılacak. 

Şimdi çok dokunuşlu işaretleri destekleyen ve haritada 3D binaları* dahil eden Yeni 7 "HD dokunmatik ekran arayüzü üzerinden mevcut olan bu yeni sistem tüm TomTom Otomotiv yazılım ürünlerini birleştiriyor: yüksek kalite dijital haritalar, TomTom’un teknoloji harikası navigasyon yazılımı “NavKit”, TomTom’un bağlı servisleri, TomTom Hız Kameraları, Yerel Arama, Hava ve ödüllü TomTom Trafik hizmetleri. 

Akıllı telefonla yönlendirecek 
TomTom (TOM2), 2016 Haziran’ından itibaren yeni Volkswagen Up!’ın TomTom navigasyonu içereceğini duyurdu. Sürücüler, Volkswagen Up! deneyimine uyarlanmış (bir üçüncü parti uygulama geliştiricisi tarafından geliştirilen) bir akıllı telefon Aplikasyonu aracılığıyla TomTom'un kolay kullanımlı navigasyonuna erişecek. Kullanıcının akıllı telefonu bir dock ile sürücü gösterge paneli üzerinde sabitleniyor.