Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

MOTOSİKLET TUTKUNLARI HARLEY-DAVİDSON IRON 883™ KAZANMAK İÇİN SÜRÜYOR

Dünyanın efsanevi motosiklet ve motosiklet aksesuarları markası Harley-Davidson, motosiklet tutkunlarının merakla beklediği test sürüşü yar...

Dünyanın efsanevi motosiklet ve motosiklet aksesuarları markası Harley-Davidson, motosiklet tutkunlarının merakla beklediği test sürüşü yarışmasını duyurdu. 

Dark Custom™ Serisi motosiklet ile test sürüşü yapan motosiklet tutkunları, Türkiye’yi de kapsayan Güneydoğu Avrupa Bölgesi’ndeki diğer katılımcılarla birlikte 2016 Harley Davidson Iron 883™ modeline sahip olma şansını elde edecek! 

2016 Harley Davidson Iron 883™ kazanmak isteyen motosikletseverler testridesee.harley-davidson.com sitesini ziyaret edebilir. Dünyada kişiselleştimede lider marka Harley-Davidson, heyecanla beklenen test sürüşü yarışmasını başlatıyor. 

Harley-Davidson’un yenilenen performans ve tasarımdaki üstünlüğü ile yollara adını yazdıran Dark Custom motosikletlerinden biriyle test sürüşü yapanlar artık Harley-Davidson farkını deneyimlerken seride yer alan 2016 Iron 883™ kazanma şansına da sahip olacak. 
Harley-Davidson’ın Türkiye’nin de dahil olduğu Güneydoğu Avrupa Bölgesi genelinde gerçekleştireceği yarışma 1 Mart 2016 - 15 Mayıs 2016 tarihleri arasında düzenlenecek. 

Türkiye’deki motosikletseverlerin de ilgiyle beklediği yarışmada, Harley-Davidson Street® 750, Iron 883™, Forty-Eight®, Street Bob®, Street Bob® Special ve Fat Bob®’dan oluşan Harley-Davidson Dark™ Custom motosiklet modellerinden herhangi biri ile test sürüşü yapılacak ve test sürüşünü tamamlayan yarışmacılar, ödülü 2016 Iron 883™ modeli olan çekilişe katılmaya hak kazanacaklar. 

Test sürüşüne katılmak isteyen motosiklet tutkunları testridesee.harley-davidson.com adresini ziyaret ederek 1 Mart 2016 - 15 Mayıs 2016 tarihleri arasında rezervasyon yaptırabilmek için en yakın yetkili Harley-Davidson™ bayi hakkında bilgi sahibi olabilecek. 

Iron 883™ ile Dark Custom Ruhunu Yaşayın!  
Harley-Davidson’ın 2016’da yenilediği Iron 883™ ile motosiklet tutkunları, motosikletlerini kişiselleştirerek kendinlerini özgürce ifade edebiliyorlar. 

Yeni Iron 883 ‘ün 883 cc’lik Evolution V-Twin motoru trafik ışıklarında seri bir kalkış yapabilmeye olanak sağlıyor. Geçmişte ve günümüzde yapılan garaj yapımı bobber'lardan ilham alan yeni Iron 883™ modeli, Harley-Davidson’ın bağımsız, asi ve özgür karakterinden ödün vermeyen sert ve dayanıklı bir havaya sahip. 

Dark Custom, Harley-Davidson’ın yeraltı ve çağdaş havasını yansıtıyor. Retro esintileriyle daha sade ve otantik bir görünüşe sahip olan Dark Custom motosikletleri, mat ya da karartılmış boya, eski tip tutacaklar ve uygun fiyatlarıyla dikkat çekiyor.