Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

LAND ROVER HERITAGE AİLESİNİN EN YENİ ÜYESİ FREELANDER 1 OLDU

1997 ve 2006 yılları arasında üretilen ve markanın en çok satan modellerinden biri olan Land Rover Freelander 1, artık resmi bir Land Rover...

1997 ve 2006 yılları arasında üretilen ve markanın en çok satan modellerinden biri olan Land Rover Freelander 1, artık resmi bir Land Rover Heritage aracı. 

Freelander 1, klasik Land Rover modellerine dönük araçlar, hizmetler, yedek parçalar ve deneyimler konusunda uzmanlığa sahip olan Land Rover Heritage markasının sekizinci Heritage modeli oluyor. 

Seri I, II ve III, Range Rover Classic ve P38 Range Rover ile Discovery 1 ve 2 ise diğer modeller olarak yer alıyor. Bir Heritage modeli 10 yıldan daha uzun süredir üretimden kalkmış olan ürünleri tanımlar. İlk olarak 1997'de üretilen Freelander 1'in üretimi dokuz yıl sonra 2006'da Freelander 2'nin yerini almasıyla sona erdi. 
Land Rover, Freelander 1'in üretimi sona erdiğinden beri araç sahiplerini bu model serisine uygun yedek parça tedarikiyle desteklemeyi sürdürüyor. Şimdi araç sahipleri markanın Heritage uzmanları tarafından desteklenecek ve bu modelin sadık kullanıcıları, daha pek çok yıl araçlarından keyif alabilecekler. 

Freelander 1 için 9.000'in üzerinde bağımsız Land Rover Heritage Parça numarası bulunuyor ve bunlar markanın Jaguar ve Land Rover Heritage araçları için 33.000'den fazla öğeyi içeren kapsamlı yedek parça kataloğuna ekleniyor. 

 Jaguar Land Rover Heritage Müdürü Tim Hannig şunları söylüyor: "Freelander 1'in Heritage modelleri arasına eklenmesiyle Land Rover 10 yıldan uzun süredir üretimde olmayan modellerine olağanüstü araçlar, hizmetler, yedek parçalar ve deneyimler getirerek sadık müşterilerine olan desteğini ve bağlılığını yeniliyor. 

Freelander 1 için orijinal Land Rover Heritage Yedek Parçaları tasarlandı ve olağanüstü koşullarda test edildi. Böylelikle araçlarının bakımının mümkün olan en yüksek standartlarda gerçekleştirileceği konusunda müşterilerimizin içinin rahat olması sağlanıyor.” 

Freelander, piyasaya ilk kez sunulduğunda, kompakt premium 4x4 sınıfına öncülük ederek kalıbın dışına çıktı ve daha o zamanlarda Yokuştan İniş Kontrolü (HDC), Anlık Tahrik Düşürme (IDR), hidrolik kavraşma (VCU) ve özellikle off-road için geliştirilmiş yenilikçi bir ABS sistemi dahil olmak üzere 16 patentli özelliğe sahipti.