Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

YENİ RENAULT GRAND SCENİC CENEVRE AUTOSHOWDA

Önümüzdeki ay gerçekleşecek 2016 Cenevre Otomobil Fuarı organizatörleri, bugün 2017 yeni Renault Scenic kompakt MPV modelinin ilk resmi gör...

Önümüzdeki ay gerçekleşecek 2016 Cenevre Otomobil Fuarı organizatörleri, bugün 2017 yeni Renault Scenic kompakt MPV modelinin ilk resmi görsellerini yayınlayarak beklenmedik bir sürpriz yaptı. 

İster inanın ister inanmayın 2011 yılında sergilenen Renault R-Space konsept modeli ile tasarım olarak büyük benzerlik taşıyan 2017 yeni Scenic, tabii ki konsept modelden farklı olarak ters yönde açılan kapılara ve yüksek sürüş pozisyonuna sahip değil. 

Scenic'den daha büyük bir MPV olan yeni Espace modelinde de benzer tasarıma yer vermesi beklenen Fransız otomobil üreticisinin, bu modelde pratik ve geniş alanlı bir crossover gereksinimlerini de karşılayacağı konuşuluyor. 

 Renault ve Nissan markalarının işbirliğinin bir ürünü olan CMF modüler platformunu, yeni Megane ile paylaşacak olan 2017 yeni Scenic, markanın başarılı modelleri Captur ve Kadjar SUV arasında konumlandırılacak. 
Boyut ve fiyat olarak bu iki model arasında yer alacak yeni Scenic'in motor seçenekleri ise kompakt hatchback yeni Megane ile aynı olacak. Yeni Scenic ile birlikte sunulacak bu motor seçeneklerinin arasında 1.6 litrelik turbo şarjlı benzinli ve dizel motor seçeneklerinin olması bekleniyor. 

110 ve 205 beygir arasında değişen güç seçenekleri sunacak bu üniteler, manuel ya da çift kavramalı otomatik şanzıman ile tercih edilebilecek. Yeni Renault Scenic'in Cenevre'de tanıtılmasının ardından, daha uzun ve geniş Grand Scenic modelinin de Paris Otomobil Fuarı'nda gün yüzüne çıkması bekleniyor.arabalar