Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

YENİ KİA SPORTAGE 5 YENİ MOTOR SEÇENEĞİYLE GELECEK

Güney Koreli otomobil üreticisi Kia, yeni SUV modelin detaylarını içeren onlarca fotoğraf yayınladı. 4. Jenerasyon yeni Kia Sportage, art...

Güney Koreli otomobil üreticisi Kia, yeni SUV modelin detaylarını içeren onlarca fotoğraf yayınladı. 4. Jenerasyon yeni Kia Sportage, artık 5 yeni motor ve 7 ileri çift kavramalı otomatik şanzıman ile sunulacak 

174 beygirlik 1.6 litre Turbo GDi motor seçeneğinin gelmesi ile birlikte 3 farklı şanzıman seçeneğiyle beraber satışa çıkacak. 0'dan 100km/s hızlanmasını 9.2 saniyede tamamlayacak olan turbo benzinli yeni Kia Sportage'ın 7DCT otomatik şanzımanlı versiyonu ise 8.8 saniyede 100km/s hıza ulaşacak. 

Manuel şanzımanlı versiyonun yakıt tüketim verisi 7.6 litre olarak açıklanırken, DCT otomatik şanzımanlı yeni Sportage'ın tüketimi ise 7.4 litre olarak belirtilmiş. 
Yeni Kia Sportage'ın diğer motor seçenekleri arasında ise 130 beygirlik 1.6 litre benzinli ünite, 114 beygirlik 1.7 litre dizel ünite ve 134 ile 182 beygirlik iki versiyonu ve 2.0 CRDi dizel motor seçenekleri bulunacak. 

Tüm bu motor seçenekleri 6 ileri manuel ya da 6 ileri otomatik şanzıman ile tercih edilebilecek. Kia'nın Akıllı Tamamen Dört Tekerlekten Çekiş sistemi ise, 1.6 litrelik turbo beslemeli T-GDi ve 2.0 litrelik CRDi modellerinde standart olarak sunulacak. 

Bu çekiş sistemi maksimum 60-40 tork dağılım performansını da barındıracak. Kia, yeni Sportage modelinde Otonom Acil Durum Freni, Kör Nokta Tespiti, Arka Çapraz Trafik Uyarısı ve Uzun Far Yardımcısı gibi modelde ilk defa yer verilecek güvenlik teknolojilerini de konumlandıracak. 

Yeni Kia Sportage müşterileri 7 ya da 8 inçlik bilgi ve eğlence sistemini tercih edebilecek. Bu ekran üzerinden geri görüş kamerası ve en son teknoloji bağlantı özellikleri erişilebilir olacak.Arabalar