Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

LEXUS 500h YENİLİKLERİYLE 2016 CENEVRE MOTOR SHOWDA OLACAK

Lexus, 2016 Cenevre Motor Show'da gerçekleştireceği Dünya Prömiyeri ile tamamen yeni lüks coupe'si LC'nin hibrit versiyonunu ta...

Lexus, 2016 Cenevre Motor Show'da gerçekleştireceği Dünya Prömiyeri ile tamamen yeni lüks coupe'si LC'nin hibrit versiyonunu tanıtacak. 


LC 500h modeli, Lexus'un daha fazla performans, daha yüksek sürüş keyfi ve verimlilik sunan Multi Stage Hybrid System diye adlandırılan yeni nesil güç ünitesine sahip olacak. 

İlk kez 2016 Kuzey Amerika Uluslararası Auto Show'da tanıtılan LC, tasarımıyla ve sahip olduğu işçilikle herkesin dikkatini çekmeyi başarmıştı. Lexus'un amiral gemisi modeli olan LC, 2012'de tanıtılan LF-FC konseptinden ilham alınarak tasarlandı. 

LC, aynı zamanda Lexus markasının tasarım felsefesi ve mühendislik süreçleri açısından yeni bir dönemi temsil ediyor. Bununla birlikte Lexus, 2016 Cenevre Motor Show'da LF-FC konseptin de Avrupa prömiyerini gerçekleştirecek. 
LF-FC, Lexus'un gelecekte üretilecek amiral gemisinin tasarım ve teknoloji açısından gideceği yönü gösteriyor. 

Yenilikçi sedan LF-FC, yakıt hücresi sistemine sahip olacak ve ayrıca otopilot sürüş teknolojileri ile uzaktan kumandalı ileri insan-makine ara yüzü teknolojisini de beraberinde sunacak.