Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

FERCO MOTOR EURASIA MOTO BIKE FUARINDA 2016 MODELLERİNI TANITTI

Avrupa’nın 1 numaralı motosiklet üreticisi Piaggio Group’un Türkiye distribütörü Ferco Motor; bünyesinde bulundurduğu Vespa, Moto Guzzi, Ap...

Avrupa’nın 1 numaralı motosiklet üreticisi Piaggio Group’un Türkiye distribütörü Ferco Motor; bünyesinde bulundurduğu Vespa, Moto Guzzi, Aprilia ve Piaggio markalarının yeni modellerini, motosiklet dünyasının buluşma noktası niteliğini taşıyan Eurasia Motor Bike Fuarı 2016’da motosiklet tutkunlarıyla buluşturdu. 



İstanbul Fuar Merkezi’nde 25-28 Şubat tarihleri arasında ziyaretçilere açık olacak Eurasia Moto Bike 2016- Uluslararası Motosiklet, Bisiklet ve Aksesuarları Fuarı, motosiklet tutkunlarını bir araya getiriyor. 

Bu yıl sekizincisi gerçekleşen fuarda Avrupa’nın 1 numaralı motosiklet üreticisi Piaggio Group’un Türkiye distribütörü Ferco Motor yeni modellerini motosiklet tutkunlarının beğenisine sundu. 

Fuarın açılış günü sektörü değerlendiren ve markanın geleceğe dair hedeflerini aktaran Ferco Motor Genel Müdürü Sahir İkbal “Ferco Motor olarak 2016 senesine motosiklet tutkunlarının farklı ihtiyaçlarına uygun modeller sunarak başlamanın heyecanı ve mutluluğu içerisindeyiz. 

Her sene lansmanını yaptığımız farklı modellerle ürün gamımızı genişletiyoruz. Bünyemizde bulunan tüm markalarımızın en güncel modellerini Türkiye çapındaki bütün satış noktalarımızda sunuyoruz. 

Bu seneki büyüme planlarımızı Cafe Racer akımının en çarpıcı temsilcisi ve yeni lanse edilen V9 modeliyle dikkatleri üzerine çeken Moto Guzzi ile birlikte, hem yarış hem seyahat tarafında farklı modeller sunan Aprilia markaları üzerine kurguluyoruz. Aynı zamanda Vespa ve Piaggio ile scooter piyasasında artan ivmeyle büyümeye devam edeceğiz. 

Vespa’nın 70. senesine özel olarak tanıttığı rengin bu sene büyük ilgi görmesini, ayrıca Piaggio’nun ürün gamına yeni katılan Medley’in yüksek tekerli scooter segmentinde ciddi oranda ses getirmesini bekliyoruz. 

Bu seneki diğer yeniliğimiz; tasarım ve teknolojiyi mükemmel bir şekilde bir araya getiren Wi-Bike’ı bisiklet kullanıcılarıyla tanıştırmanın sevincini yaşıyoruz.” dedi. 

 Cafe Racer akımının en çarpıcı temsilcisi Moto Guzzi V9, yüksek tekerlek segmentinde dikkat çekecek olan Piaggio Medley ve Vespa’nın 70. yılına özel olarak üretilen Vespa Settantesimo bahar aylarında Ferco Motor ayrıcalıklarıyla Türk motosiklet kullanıcılarıyla buluşacak. 

Ferco Motor, bünyesinde bulundurduğu Piaggio, Vespa, Aprilia ve Moto Guzzi markalarının yeni sezon modellerini sergilediği, yoğun bir ilgi yaşanan fuarda yeni Piaggio Liberty ve Piaggio Wi-Bike ilk kez iki teker tutkunlarıyla buluşuyor.