Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

RENAULTA 2016 ULUSLARARASI OTOMOBİL FESİVALİNDEN ÜÇ ÖDÜL

Renault Talisman ‘Yılın En Güzel Otomobili’ ödülüne layık görüldü Renault Tasarım Direktörü Laurens van den Acker ise Tasarım Büyük Ödülü’n...

Renault Talisman ‘Yılın En Güzel Otomobili’ ödülüne layık görüldü Renault Tasarım Direktörü Laurens van den Acker ise Tasarım Büyük Ödülü’nün sahibi oldu 


Renault Espace’ın başrolünde Kevin Spacey’in rol aldığı ‘Make Your Time Great’ kampanyası da En İyi Reklam Filmi Büyük Ödülü’ne layık görüldü 

RENAULT TALISMAN BÜYÜK ÖDÜLLERİ TOPLADI 31’inci Uluslararası Otomobil Festival’inin (FAI-Festival Automobile International) Paris’teki resmi ödül töreni Renult için büyük bir geceye dönüştü. Renault, aralarında Renault Talisman için ‘2015 Yılının En Güzel Otomobili’ ödülü de olmak üzere toplam üç büyük ödüle layık görüldü. 

“Yeni D-segmenti modelimiz Renault Talisman için internet üzerinden oy veren herkese çok teşekkür ederim. Talisman, Renault’nun yeni marka kimliği ile uyumlu biçimde cesur, kaslı hatları, Multi-Sense ve 4Control teknolojileri sayesinde eşsiz bir sürüş deneyimi ile bir araya getiriyor. Renault, tüm bu teknolojileri bu ürün gamı düzeyinde sunan tek marka” diye vurguladı

Renault Pazarlama Direktörü Michael van der Sande. Renault’nun zarif D sedan modeli Talisman, sürücülerin beş farklı sürüş modu ve ambiyans arasından seçim yapmasına imkan tanıyan Multi-Sense sistemi gibi teknolojilerle dolu. Bu sistem ayı zamanda dört tekerlekten çekişi elektronik amortisör ile birleştiren 4Control sistemini de koordine ediyor. 
 Renault Tasarım Direktörü Laurens van den Acker FAI Tasarım Büyük Ödülü’ne layık görüldü. Bu ödül, Yeni Espace, Kadjar, Talisman ve Yeni Megane’ın lanse edilmeleriyle beraber pazara sunulan yeni modellerle dolu heyecan verici bir yılın ardından elde edildi. 

 “Bu ödüller tasarım stratejimizi devam ettirme heyecanını veriyor. Marka imzamız – ‘Passion for Life’ – Renault’nun 2012 yılından bu yana tasarım algısındaki değişikliği yansıtıyor. Değerli jüri üyelerine beni Tasarım Büyük Ödülü'ne layık gördükleri için teşekkür ederim. Bu ödülü tüm ekibimle, ürün müdürleriyle ve mühendislerimizle paylaşmak benim için onurdur. 

Hayallerimizi Renault müşterileri için gerçeğe dönüştürmek işte bu insanların bir araya gelmesi sayesinde mümkün oluyor,” şeklinde duygularını ifade etti Laurens van den Acker. Renault Espace’ın başrolünde Kevin Spacey’in rol aldığı ve zamana hükmetmeyi konu alan ‘Make Your Time Great’ kampanyası ile En İyi Reklam Filmi Grand Prix’sine layık görüldü. 

“Bu ödülleri almış olmaktan dolayı son derece gururluyuz” diye ekledi Renault Pazarlama Direktörü Michael van der Sande. “Renault’nun tutku dolu hedeflerini yansıtan kampanyanın başarısı nedeniyle çok memnunuz. 

Yeni Espace tarz ve konsept açısından yepyeni bir çığır açtı; bu nedenle bizler de bu değişimi lansman döneminde modelin tanıtımı ile birlikte yansıtmak istedik. Kevin Spacey [House of Cards TV dizisinin yıldızı] reklam ortaklıklarını büyük bir özenle seçiyor; bu nedenle yeni Espace için geliştirdiğimiz hikayeye katılmayı kabul ettiğinde çok memnun olduk. 

Kendisi, sosyal medya fanları ve takipçileriyle etkileşime girmek de dahil olmak üzere kampanyaya aktif biçimde katıldı. Kampanya hedef kitlemiz açısından büyük başarı elde etti ve yeni müşterilerin fethedilmesine katkı sağladı.” 

Uluslararası Otomobil Festivali Hôtel National des Invalides, Paris’te halka açık konsept otomobil sergisi ile birlikte 31 Ocak tarihine kadar devam edecek. Sergideki modeller arasında Renault Alaskan pick-up da bulunuyor.