Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

YENİ MERCEDES-BENZ SL TANITILDI

Yeni Mercedes SL, Los Angeles Otomobil Fuarı’nda tanıtıldı. Geçtiğimiz günlerde yalnızca bir teaser’ı paylaşılan modelin detaylı fotoğrafla...

Yeni Mercedes SL, Los Angeles Otomobil Fuarı’nda tanıtıldı. Geçtiğimiz günlerde yalnızca bir teaser’ı paylaşılan modelin detaylı fotoğrafları ortaya çıktı.


Los Angeles Otomobil Fuarı’nda tanıtılan SL’de daha geniş elmas desenli ızgara ve AMG-GT’den esinlenerk tasarlanan LED farlarla, daha geniş hava girişlerine sahip ön tampon göze çarpıyor. Arka tarafta ise tamamen kırmızı grafiklere sahip stop lambaları, etkileyici bir difüzör ve yeni krom egzozlar kullanılmış. 
 SL AMG 63 versiyonunda farklı bir radyatör ızgarası, karbon fiber tamponlar, marşpiyeler ve çift kollu jantlar sunulacak. Otomobildeki en büyük değişiklik kabinde yapılmış. 

Orta konsolun üzerinde daha büyük bir kumanda ekranına sahip modelde, karbonfiber aksan ve sürüş modları için yine yeni kontrol kumandalarına yer veriliyor. 

Makyajlı SL’de Individual, Comfort, Sport, Sport+ ve Race olmak üzere beş farklı sürüş moduna ek olarak ESP ve süspansiyon ayarları da bu butonlarla kontrol edilebiliyor. Motor kaputunun altında giriş seviyesi olarak sunulacak 367 HP güç ve 500 Nm tork üreten bir ünite yer alıyor. 
Bu motor dokuz ileri otomatik şanzıman ile kombine edilmiş. SL 400’ün 0’dan 100 km/s hıza çıkması ise 4.9 saniye sürüyor. SL 500’de ise 4.7 litrelik V8 motor bizi karşılıyor. Bu motor 455 HP güç ve 700 Nm tork üretebiliyor. SL 63 AMG’de ise 5.5 litrelik V8 ünite yer alıyor. 

Bu motor da 585 HP güç ve 900 Nm tork üretiyor. Daha fazla performans isteyenleri ise 630 HP güç ve 1000 Nm tork üreten 6.0 litrelik V12 motor sahip SL 65 AMG bekliyor.Automagg