Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

LAMBORGHİNİ HURACAN LP 550-2

İtalyan otomobil üreticilerinden Lamborghini, ürettiği spor arabalar ile tanınıyor. Ürettiği modellere bir yenisini daha ekleyen Lamborghin...

İtalyan otomobil üreticilerinden Lamborghini, ürettiği spor arabalar ile tanınıyor. Ürettiği modellere bir yenisini daha ekleyen Lamborghini, arkadan çekişli yeni otomobilini tanıttı. 

Huracan Coupe adını verdikleri model, daha güçlü bir sürüş deneyimi sunuyor. Lamborghini, Huracan LP 550-2 modelinde sürüş deneyimini arttırmak için tasarımsal ve donanımsal olarak yenilikler yaptı. 

Oldukça güçlü bir motor kullanılan bu model de, Atmosferik 5.2 Litrelik V10 motor bulunuyor. 580 beygir güç ve 540Nm tork üretebilen bu motor, hafif gövde ağırlığı ile birleşince tam bir hız makinası oluyor. 1.389 kilo ağırlığa sahip olan Huracan'ın ağırlının yüzde 40'ı ön tarafta, yüzde 60'ı da arka tarafta bulunuyor. 
Yakıt tüketimi ile de ön plana çıkan Huracan, düşük devirli kullanımlarda aracın motorundaki 5 silindiri devre dışı bırakıyor. Yüksek devirlere çıkıldığında tekrar aktif olan bu 5 silindir sayesinde araç, 100 km'de 11.9 Litre yakıt tüketiyor. 

Tasarım olarak yenilenen ön far ve gövdeye sahip olan Huracan, oldukça keskin ve agresif hatlara sahip. Lamborghini arkadan itişli olan Huracan'da eğlenmek isteyenleri de unutmamış. Bu araçta çekiş kontrol ve çeşitli sürüş modları bulunuyor. 

Çekiş kontrol sistemini kapattığınız da gücün yönetimini tamamen size bırakan Huracan ile drift yapmak oldukça eğlenceli olacaktır. Avrupa, Asya ve Amerika'daki pazarlarda aynı anda satışa çıkmasını beklenen modelin fiyatı konusunda henüz belli değil.shiftdelete