Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

OPEL INSİGNİA 1.6 LİTRE DİZEL OTOMATİK AVRUPADA SATIŞTA

Makyaj sonrası iç ve dış tasarımıyla yeni bir görünüme kavuşan Opel'in Amiral Gemisi Insignia, sınıfının en sessiz ve en kuvvetli dizel...

Makyaj sonrası iç ve dış tasarımıyla yeni bir görünüme kavuşan Opel'in Amiral Gemisi Insignia, sınıfının en sessiz ve en kuvvetli dizel otomatik motoru 1.6 CDTi ile Avrupa'da satışta. 

1.6 CDTi dizel motor, Yeni Insignia modelinde otomatik şanzıman seçeneği ile ülkemiz pazarına Ekim ayı başında sunulacak. Dizel otomatik motor seçenekli Insignia'nın ülkemiz pazarındaki satış fiyatı henüz açıklanmadı. 

Bu iddialı dizel otomatik şanzımana sahip Insignia modeli D segmentine farklı bir rekabeti beraberinde getirecek. Opel'in dizel motor atağının kilit oyuncuları oldukça sessiz çalışan karakterleri, düşük yakıt tüketimi ve düşük CO2 emisyon değerleri dikkat çekiyor. 
136 beygirlik motor 320 Nm maksimum tork (2,000 dev/dak) üreten altı ileri manuel şanzıman, 3.8 litre /100 km yakıt tüketimi ve 99g/km CO2 salıma sahip. 

0'dan 100 km'ye çıkması 10.9 saniye alıyor. Motor teknolojilerinin yanında, araç güvenliği ve yeni nesil bilgi eğlence inovasyonunda atılım yapan Opel, Insignia modelinde 8 inçlik dokunmatik ekran, araç içi Wi-Fi, Apple CarPlay ve Android Auto ile akıllı telefon bağlantı kolaylığı sunuyor.