Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

MTV’SİNİ ŞEKERBANK BONUS KART İLE ÖDEYENLERE CONTİNENTAL’DEN KDV BİZDEN KAMPANYASI

Continental, Motorlu Taşıtlar Vergisi’ni Şeker Bonus Kart ile ödeyen tüketicilere, lastik alımlarında yaz dönemine özel KDV tutarı kadar in...

Continental, Motorlu Taşıtlar Vergisi’ni Şeker Bonus Kart ile ödeyen tüketicilere, lastik alımlarında yaz dönemine özel KDV tutarı kadar indirim imkanı sunuyor. 

Dünyanın en büyük uluslararası lastik ve orijinal ekipman tedarikçilerinden Continental, Motorlu Taşıtlar Vergisi’ni ödeyecek tüketicilere özel yaz kampanyası düzenliyor. 

Kampanya kapsamında, Şekerbank internet şubesi veya Gelir İdaresi Başkanlığı’nın sitesi (www.gib.gov.tr) üzerinden Şekerbank Bonus Kart ile (MTV) ödemesini yapan sürücülere 3 taksit imkanı ve Continental lastiklerine özel “KDV’si Bizden Kampanyası’ndan yararlanma imkanı sunuluyor. 

Kampanya, MTV ikinci taksit ödemelerinin başladığı 1 Temmuz 2015 tarihinden 15 Ağustos 2015 tarihine kadar devam edecek. Sürücüler, kampanyadan MTV ödemesi yaptıktan sonra kendilerine Şekerbank tarafından gönderilecek özel SMS kodu ile Continental yetkili bayi ve satış noktalarındaki “KDV’si Bizden” indiriminden yararlanabiliyor. Kampanya, Continental hafif ticari ve binek lastik alımlarında geçerli olup, 15 Ağustos 2015 tarihine kadar sürecek.