Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

TUĞLA KAPLI ANADOL SATIŞTA

sahibinden.com’un son günlerde en çok ilgi gören ilanlarından biri Ankara’dan geldi.  1976 model Anadol marka arabasının dışını tuğla i...

sahibinden.com’un son günlerde en çok ilgi gören ilanlarından biri Ankara’dan geldi. 
1976 model Anadol marka arabasının dışını tuğla ile kaplayan Mehmet Göktuğ Türkoğlu, sahibinden.com üzerinden “Dünyada tek! Tuğla kaplı Anadol” ilan başlığıyla satışa çıkardığı otomobili için 17 bin ABD Doları yani yaklaşık 45 bin 480 TL istiyor. 
İlan sahibi, kullanılabilir durumdaki tuğla kaplı otomobilini yeni başlayacağı bir projeye finansman sağlaması için satılığa çıkardığını belirtti. 

Uzun çalışmalar sonucunda otomobilini bu hale getirdiğini söyleyen Mehmet Göktuğ Türkoğlu, aracın hiçbir masrafı olmadığını, içini de tamamen yenilediğini ve satışa hazır olduğunu ifade etti. 

Türkoğlu aracın tek kusurunun, herkesin ilgisini çektiği için yolda fotoğraf çekmek için sık sık durdurulmak olduğunu da sözlerine ekledi. sahibinden.com’un “efsane ilanlar” köşesine girmeye aday olan ve internette videoları da bulunan tuğla kaplı otomobilin ilanına sahibinden.com/ 214107115/ linkinden ulaşılabiliyor.