Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

ENTERPRİSE ARAÇ KİRALAMADA YÜZDE 45 İNDİRİM FIRSATI

Paraf ile Enterprise’da %45 İndirim Ayrıcalığı! Kampanya 10.07.2015 tarihine kadar İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Bodrum Dalaman E...

Paraf ile Enterprise’da %45 İndirim Ayrıcalığı! Kampanya 10.07.2015 tarihine kadar İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Bodrum Dalaman Enterprise ofislerinden, Enterprise çağrı merkezinden (44 44 937) ve enterprise.com.tr den Paraf ile gerçekleştirilecek araç kiralamalarında geçerli olacaktır. 

Paraf ile %45 İndirim belirli araç segmentlerinde geçerli olacaktır. %45 indirim ödeme anında gerçekleştirilecek olup, kredi kartınızdan indirimli tutar çekilecektir. İşlem sonrasında yada Paraf ekstrenizde indirim uygulanmayacaktır. 
Paraf kampanya koşulları, Enterprise araç kiralama koşulları ile birlikte geçerli olacaktır. Başka bir kampanya ve/veya indirim kodu ile birleştirilemez. 

Enterprise ve Paraf önceden haber vermeksizin kampanya koşullarında değişiklik yapma ve/veya kampanyayı iptal etme hakkını saklı tutar. Kampanyadan yararlanılabilmek için kiralama ücretinin Paraf ile ödenmesi zorunludur. 

Kampanya kapsamında kiralanan araçlardan marka sahibi firma ve kiralama yapılan Enterprise Ofisi sorumludur.Araç kiralama ile ilgili iptal, değiştirme, vb. taleplerden Paraf hiçbir şekilde sorumlu değildir. Araç kiralamalarında Enterprise araç kiralama sözleşme şartları geçerli olup, Paraf hiçbir şekilde sorumlu değildir.