Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

ÇELİK MOTOR FİLO ARAÇ KİRALAMADA 5000 KM HEDİYE

Anadolu Grubu şirketlerinden Çelik Motor Filo, müşterilerinin ihtiyaçlarına yönelik çözümler üretmeye ve ses getirecek kampanyalar sunmaya ...

Anadolu Grubu şirketlerinden Çelik Motor Filo, müşterilerinin ihtiyaçlarına yönelik çözümler üretmeye ve ses getirecek kampanyalar sunmaya devam ediyor.

filo kiralama sektöründe alışılmadık birçok avantajı sunarak “ilkleri” gerçekleştiren, kurumsal firmaların yanı sıra bireylere de hizmet veren, kredi kartıyla taksit imkânı sunan Çelik Motor Filo, yaz aylarında yeni kampanyaları hayata geçirdi. 

Yeni kampanyalar çerçevesinde en ekonomik şartlarla filo oluşturmayı sağlayacak fiyat ve taksit avantajlı seçeneklerin yanı sıra, doktorlara ve eczacılara özel “5000 km hediyeli” kampanya dikkat çekiyor. 

Şirket, bazı araç gruplarında İstanbul’dan sipariş veren müşterilerine 3 gün içinde ücretsiz adrese teslim hizmeti de sağlıyor. Çelik Motor Filo’nun yaz ayları için hazırladığı yeni kampanyasında, aylık kiralanabilecek araçlar şu şekilde sıralanıyor: 

- Seat Leon 1.6 TDI CR, 12 ayda yıllık 15 bin km ile, 1.274 TL’ye sunuluyor. Kredi kartına 9 taksit ödeme seçeneği var. Hemen teslim ediliyor. 
- Nissan Qashqai DCI Platinum Prempack Xtronic, 12 ayda yıllık 15 bin km ile 1.434 TL’ye veriliyor. Kredi kartına 9 taksit ödeme seçeneği sağlanıyor. 
- Renault Fluence Touch 1.5 DCI, 36 ayda, yıllık 20 bin km ile sunuluyor. Aylık ödeme seçeneği olarak belirlenen fiyat 319 euro. Araca kış lastiği dahil. 

 Doktor ve eczacılara Çelik Motor Filo’nun müşterilerine sunduğu fiyat avantajlarının yanı sıra meslek gruplarına özel kampanya seçenekleri de mevcut. 
Bu kapsamda, doktorluk ve eczacılık mesleğini icra eden müşterilere yönelik hazırlanan özel kampanyada şu araçlar dikkat çekiyor: 
- Nissan Qashqai Platinum Premium Pack: Bu model, 15.000 km ile 12 ay boyunca, aylık 1.430 TL + KDV fiyatıyla sunuluyor. 
- Skoda Octavia Elegance: 15.000 km ile 12 ay boyunca, aylık 1.519 TL + KDV fiyatıyla sunuluyor. 
- BMW 3.20I ED: Kampanya kapsamındaki bu model, 15.000 km ile 12 ay boyunca, aylık 2 bin 199 TL + KDV fiyatıyla sunuluyor. 

Kampanya kapsamındaki araçları kiralayan doktorlar ve eczacılar, 5.000 km’lik hediye avantajına sahip olurken, BMW kampanyasından yararlanan kullanıcılar, bedava kış lastiğine hak kazanıyor. 

 Garenta’dan 77 TL’ye günlük oto kiralama Çelik Motor’un bünyesindeki yeni nesil rent a car markası Garenta, yaz dönemine özel kampanyalarıyla müşterilerinin istediği aracı kolayca kiralamasını sağlıyor. Tatil, seyahat, iş gibi farklı ihtiyaçlar için araç kiralamak isteyenlera, cazip fırsatlarla bir araç temin edilebiliyor. 

Garenta filosunda, müşterilerin ihtiyaçları, taleplerine göre farklı marka ve sınıflarda otomobiller yer alıyor. Garenta’da yıl sonuna kadar sabit fiyat garantisiyle aylık olarak kiralanabilecek kampanyalı araçlar arasında Fiat Linea (1.199 TL+KDV), Seat Toledo (1.499 TL + KDV), Seat Leon (1.599 TL+KDV) ve Nissan Qashqai (2 bin 99 TL+KDV) bulunuyor. 

Yüzde 10 indirim Günlük kiralamalar için de, Garenta’nın filosunda, farklı profillerden müşterilerin ihtiyaçlarına en uygun modeller yer alıyor ve 77 TL’den başlayan fiyatlarla kiralanabiliyor. Bu araçlar arasında bulunan Fiat Linea 77 TL’den, Nissan Qashqai 120 TL’den, Audi A3 Sedan da 142 TL’den başlayan fiyatlarla günlük olarak kiralanabiliyor. 

Garenta, müşterilerine özel fırsatlar da sunuyor. 
10 Temmuz’a kadar geçerli olacak şekilde, dizel-otomatik VW Polo ve Audi A3 için en az 4 günlük kiralamalarda, 1 gün Garenta’dan hediye ediliyor. Garenta, kampanyalarının yanı sıra, farklı markalarla işbirlikleri yaparak müşterilerine avantajlar da kazandırıyor. 

Garanti Bonus Kart sahipleri, 31 Temmuz’a kadar 5 taksit avantajı ve yıl sonuna kadar da yüzde 10 indirimle araç kiralama fırsatı kazanıyor. 

Garenta’da Petrol Ofisi Positive Money Card ve Positive Filo Club Card sahiplerine de kolaylıklar var. Bu kartlarla 2015 sonuna kadar yapılacak tüm araç kiralamalarında yüzde 5 indirim ve çeşitli kiralama fırsatları sürücüleri bekliyor.milliyet