Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

SUZUKİ YENİ MODELLERLE İSTANBUL AUTOSHOW 2015 DE

Japon Otomotiv Üreticisi Suzuki, İstanbul Autoshow 2015’te en yeni modellerini sergiliyor.  Otomobilseverlerin merakla bekledikleri ...

Japon Otomotiv Üreticisi Suzuki, İstanbul Autoshow 2015’te en yeni modellerini sergiliyor. 

Otomobilseverlerin merakla bekledikleri yeni nesil Vitara Türkiye’de ilk kez görücüye çıkarken, A segmentindeki yeni otomobilimiz, Suzuki Celerio’da İstanbul Autoshow 2015’te katılımcılara tanıtılacak.

Suzuki’nin Swift, Swift Sport, Jimny ve S-Cross modelleri de fuarda sergilenen diğer otomobilleri olacak. Motosiklet tutkunlarını da unutmayan Suzuki, V-Strom ve Intruder modellerine standında yer verecek. Euro Ncap’tan 5 yıldız Yeni Vitara, 4x4 Allgrip teknolojisiyle 4 farklı sürüş keyfi yaşatıyor.

Allgrip sistemi normal sürüş koşullarına özel auto, virajlı yollara özel ve performansı arttırıcı spor, karlı yollara özel kar ve çamur, kum veya çok karlı yollar için ise kilit olmak üzere 4 farklı sürüş modu sunuyor. 

Euro Ncap’tan 5 yıldız alan Yeni Vitara’nın özellikleri arasında üstün yakıt tasarrufu, hafiflik, mekanik enerji kaybının azaltımı, daha iyi aerodinamik performans için arabanın şeklinin optimize edilmesi, otomatik motor start / stop sistemi gibi özelliklerin yanı sıra yeni nesil ALLGRIP 4x4 sürüş sistemi, Radar Fren Desteği ve Adaptive Cruise Control sistemi yer alıyor.Star gazetesi