Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

METRO TURİZMDEN BİLET ALANA AVRUPA SEYAHATİ BEDAVA

Metro Turizm’den 20 Mayıs 30 Haziran Tarihleri arasında bir bilet alıp seyahat eden 18-30 yaş arasındaki 5 gence Gençlik Otobüsü projesiyle...

Metro Turizm’den 20 Mayıs 30 Haziran Tarihleri arasında bir bilet alıp seyahat eden 18-30 yaş arasındaki 5 gence Gençlik Otobüsü projesiyle 7 Ağustos 15 Eylül 2015 tarihleri arasında 15 ülke 28 şehir gezme fırsatı. 

Kampanyaya katılacak kişilerin, Metro Passenger Kart veya Gençlik Otobüsü Genç Kart sahibi olmaları ve 20 Mayıs 30 Haziran Tarihleri arasında en az bir sefer Metro Turizm ile seyahat etmiş olmaları gerekmektedir. 

20 Mayıs 30 Haziran Tarihleri arasında Metro Turizm ile seyahat edip aşağıdaki formu dolduran kişiler arasından Metro Turizm’i en iyi ifade eden 100 slogan sahibi seçilecektir. Seçilen bu 100 slogan sahibi özel bir mülakata tabi tutulacaktır. 

Mülakat sonucunda seçilen 5 kişi Gençlik Otobüsü projesine katılmaya hak kazanacaktır. “Gençlik Otobüsü 6 Avrupa” projesi kapsamında gidilecek ülke ve şehirler : Bulgaristan, (Burgas) Romanya, (Bükreş) Macaristan ( Budapeşte ) Çek Cumhuriyeti ( Prag ) Belarus ( Minsk ) Rusya, (Moskova, ST. Petersburg) Estonya, (Tallin) Letonya, (Riga) Litvanya, (Vilnius) Polonya, (Varşova) Almanya, (Berlin, Füssen) Fransa, (Paris, Cannes, Nice) İspanya, (Madrid, Barselona) Monaco, (Monte Carlo) İtalya, (Milano, Venedik, Pisa, Floransa, Roma, Napoli, Pompei, Bari,) Vatikan, (Vatikan) Yunanistan, (İgoumenitsa, Selanik, İpsala).Detaylı bilgi genclikotobusubasvuru.com sitesinde