Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

İSTANBUL AUTOSHOWDA MİNİ HEYECANI

22-31 Mayıs 2015 tarihleri arasında Beylikdüzü Tüyap Kongre ve Fuar Merkezi'nde gerçekleşecek olan 15. Uluslararası Otomobil Fuarı İsta...

22-31 Mayıs 2015 tarihleri arasında Beylikdüzü Tüyap Kongre ve Fuar Merkezi'nde gerçekleşecek olan 15. Uluslararası Otomobil Fuarı İstanbul Autoshow 2015'te, MINI ailesi birbirinden etkileyici modelleriyle sizleri MINI standına bekliyor. 


Fuarda, performans tutkunları için aramıza yeni katılan Yeni MINI John Cooper Works ve MINI Clubman Concept ile tanışma fırsatı yakalarken, interaktif uygulamaları deneyimleyebilirsiniz. 
Ayrıca MINI Connected GoPro uygulamasını yakından inceleyebilir ve MINI aksesuarlarıyla da kendi tarzınızı yeniden yaratabilirsiniz. MINI heyecanını hafta içi her gün 12:00-21:00, hafta sonu 11:00-21:00 arasında yaşayabilirsiniz. 


AUTOSHOW'DA SİZLERİ BEKLEYEN MODELLER
 YENİ MINI JOHN COOPER WORKS. 15. Uluslararası Otomobil Fuarı İstanbul Autoshow, en maceracı ruha sahip sürücülerin kalbini kazanmak için tasarlanmış bir modele ev sahipliği yapacak.

 Yeni MINI John Cooper Works, premium özellikleri ve özgün yarış duygusu ile son MINI neslinin genişletilmiş ürün aralığını bir araya getirdi. Çarpıcı, geleneklerle harmanlanmış, MINI ve John Cooper Works modellerini birleştiren otomobil rekabetçi bir ortamda olağanüstü performans özellikleri sunuyor. 
DAHA UZUN, DAHA GENİŞ, DAHA HAVALI. MINI CLUBMAN CONCEPT. 
Mevcut MINI Clubman'dan 26 cm fazla uzunluğu ve 17 cm fazla genişliğiyle daha sofistike, havalı ve şık. İkonik tasarımı, yüksek kalite detayları, fonksiyonel özelliklere yönelik geniş alanı ve seçkin malzemelerle tamamlanıyor. 

MINI stiline ait özelliklerin geliştirilmesi, hem otomobil içinde hem de otomobil dışında dikkatleri üzerine çekiyor. Geniş renk ve malzeme konsepti, bu segmentteki modern şıklığı ve en üst düzey kaliteyi yeniden tanımlıyor. 

IŞIK. KAMERA. MOTOR. GO PRO İLE SAHNE SENİN. Farklı bir deneyim yaşamaya hazır mısın? Fuar süresince Yeni GoPro MINI Connected uygulaması ile en sevdiğin rotayı seçerek, yolculuğun her anını kaydedebilir, MINI'nin içine ve dışına monte edilecek kameralar ile çekeceğin fotoğraf ve videolarını paylaşabilirsin.